Skocz do zawartości

Reklama na CD w czasopismach komputerowych

cheesy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Kiedys czesto czytalem roznego rodzaju czasopisma komputerowe (teraz rzadziej) i pamietam, ze czesc z nich na dolaczanych do gazety CD prezentowala roznego rodzaju strony w offline.

Niektore z tych gazet (chociaz nie tylko komputerowe, np. Wprost) drukowala na swoich lamach krotkie wzmianki.

Mam dwa nastepujace pytania.

1) Prowadze serwis www.agrowypoczynek.pl W chwili obecnej po dwoch miesiacach od rozpoczecia dzialalnosci mamy ponad 100 zgloszonych ofert. Najlepsze serwisy z tej tematyki istniejace w sieci od dluzszego czasu maja tych ofert ok. 600. Na naszej stronie (prowadze serwis razem ze wspolnikiem) brak narazie wersji jezykowych.

Czy jest sens aktualnie zglaszac strone do opisanych we wstepie magazynow z CD? Jaka jest relatywna szansa na akceptacje i prezentacje serwisu? Czy zaczekac, az ofert bedzie znacznie wiecej i serwis dopracuje sie wersji jezykowych?

2) Zapraszam wszystkich do podzielenia sie w tym temacie linkami i adresami do czasopism komputerowych i nie tylko, ktore umozliwiaja promowanie strony w sposob przedstawiony wyzej (we wstepie).

Pozdrawiam

Cheesy

jako, że mój serwis był bodajże 2 razy na cd https://ogrodymilosci.pl/index.php?co=redakcja&id=07 powiem tak:

to było dobre ale kiedyś. ludzie jechali na modemach, coś takiego jak łącze stałe nie było w ogóle znane (jestem w necie od 1998 roku), gazet poświęconych netu było kilka (Cyber, www, mag. int). oglądanie takich stron z cdków wtedy miało jakiś sens.

a teraz?

gazet jest niewiele (z tamtych ostał sie ino mag. internet), nie wiem czy dalej publikuja strony offline bo juz gazet nie kupuje (mam internet!). nie mówiąc juz o tym, że kiedys strony były w htmlu i np. mój serwis w całości ściągneła redakcja bez problemu. teraz jest php i bazy i musiałbyś przygotowac specjalna wersje offline.

imho całkowicie bez sensu.

ok, niezły bełkot. ale jestem zmęczony, ide spac :D

jak masz strone o agroturystyce to mam dla Ciebie oferte

(bezplatnej)reklamy na jednym z serwisow ktore prowadze

napisz do mnie na GG lub na e-mail: salc@wp.pl .

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Ja staralem sie i zglaszalem kilku magazynom propozycje zamieszczenia mojej strony na plytkach. Zadna nawet nie odpowiadala nie mowiac nawet o zgodzie. Na stronie jest do sciagniecia wersja off-line strony wiec nie ma problemu. Komus strona sie spodoba to sciaga i ma na dysku. Jesli wiec mojej strony nie przyjeli to i Twojej, ale probowac mozesz. Jak ci sie uda to napisz mi co im napisales to moze mi tez sie uda ich jakos przekonac ;)

słownik informatyczny ... aby wiedzieć więcej

(łac. Oxygene - tlen) Tlen był jest i będzie bo tlen jest wszędzie ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności