Skocz do zawartości

Konkurs Cashinpills - Green Coffee Plus

CashinPills

Rekomendowane odpowiedzi

GRAFIKA-forum.jpg

ONKURS SEO DLA PARTNERÓW CashInPills:
Kawa na ławę! Stwórz i wypozycjonuj stronę dla GreenCoffee Plus!

gwiazdka.png

1 miejsce: 3000 USD

2 miejsce: 1500 USD

3 miejsce: 600 USD

Rozpoczynamy nowy konkurs dla Partnerów CashInPills.

Jego celem jest stworzenie wartościowych stron promujących GreenCoffee Plus i wypozycjonowanie ich na podanych niżej rynkach.

Warunki konkursu: Etap I – landing page
  • Uczestnikiem konkursu może być osoba będąca użytkownikiem Programu Partnerskiego CashInPills.
  • Należy stworzyć wartościowy landing page dla GreenCoffee Plus i przetłumaczyć go na: czeski, niemiecki, francuski, włoski, rumuński.
  • Domena musi zostać zarejestrowana po ogłoszeniu konkursu. Domeny z historią nie będą brane pod uwagę.
  • Domena nie może być zmieniana w trakcie konkursu.
  • Podczas tworzenia stron można korzystać z materiałów dostępnych na cashinpills.com.
  • Aby przystąpić do konkursu, należy w terminie 19.05.2014 - 09.06.2014 roku zgłosić domeny, wysyłając linki na adres: help@cashinpills.com.
  • Minimalna ilość uczestników konkursu to 10 osób, w wypadku mniejszej liczby zgłoszeń konkurs nie odbędzie się.
Etap II - pozycjonowanie
  • Domeny należy wypozycjonować na rynkach: czeskim, francuskim, niemieckim, rumuńskim, włoskim wraz z frazami z nimi związanymi.
  • Słowa kluczowe zostaną ogłoszone w dniu rozpoczęcia etapu SEO (16.06.2014).
    Punktacja będzie sprawdzana każdego dnia w monitorze pozycji.

Linkowanie domen można rozpocząć w momencie startu drugiego etapu SEO (16.06.2014)

Punktacja :
  • Top 1 - 100 pkt./dzień
  • Top 2 - 95 pkt./dzień
  • Top 3 - 90 pkt./dzień
  • Top 4 - 80 pkt./dzień
  • Top 5 - 70 pkt./dzień
  • Top 6 - 60 pkt./dzień
  • Top 7 - 45 pkt./dzień
  • Top 8 - 30 pkt./dzień
  • Top 9 - 15 pkt./dzień
  • Top 10 - 5 pkt./dzień

Za każde słowo kluczowe przyznawana będzie odpowiednia ilość punktów, które zostaną zliczone ostatniego dnia konkursu wraz z punktami za najlepszą stronę.

Uwaga! Na czas trwania konkursu zwiększamy prowizję dla stron konkursowych z 30% na 35%!

Terminy konkursu:
  • Zgłaszania stron do konkursu można dokonywać od dnia 19.05.2014.
  • Termin zgłaszania mija 09.06.2014.
  • Ogłoszenie słów kluczowych 16.06.2014.
  • Zakończenie konkursu 18.08.2014.
  • Ogłoszenie zwycięzcy nastąpi po zakończeniu konkursu.

KRYTERIA OCENY:

Konkurs jest podzielony na II etapy:

I Podczas tego etapu zespół CashInPills oceniać będzie wartość merytoryczną strony oraz tekstów na niej zawartych. Taka strona powinna być bogata w unikalne treści oraz zawierać filmy video, zdjęcia, komentarze, wykresy lub tabele. Pod uwagę brana będzie również grafika strony oraz ułożenie jej poszczególnych elementów. W naszym rozumieniu taka strona powinna brać czynny udział w całym procesie sprzedażowym wnosząc do niego wartościowe treści.

II W drugim etapie oceniać będziemy wyniki pozycjonowania na frazy konkursowe.

PODSUMOWANIE:

Punktacja zostanie przyznana w dniu zakończenia konkursu:

• Właściciel zwycięskiego landingu otrzyma 40% punktów zwycięzcy pozycjonowania.
  • Osoba, która zajmie 2 miejsce w klasyfikacji landingu otrzyma 30% punktów zwycięzcy pozycjonowania.
  • Osoba, która zajmie 3 miejsce w klasyfikacji landingu otrzyma 20% punktów zwycięzcy.

PRZYKŁAD:

Partner X wygrywa drugi etap konkursu (pozycjonowanie), zdobywając w nim 75 000 punktów oraz zajmuje trzecie miejsce w pierwszym etapie konkursu (landing page), co daje mu 20% punktów zwycięzcy SEO, czyli otrzymuje dodatkowo 15 000 punktów. Razem Partner X zdobył 90000 punktów.

Partner Y wygrywa pierwszy etap konkursu (landing page) zdobywając w nim 40% punktów zwycięzcy seo, co daje mu 30000 punktów. Zajął również trzecie miejsce w konkursie pozycjonowanie zdobywając 45 000 punktów. Łącznie Partner Y zdobył 75000 punktów.

W tym wypadku konkurs wygrał Partner X.

Nagrody
  • 1 nagroda: 3000 USD
  • 2 nagroda: 1500 USD
  • 3 nagroda: 600 USD

Wsparcie konkursu

Każdy ze zgłoszonych do konkursu uczestników może liczyć na wsparcie i doświadczenie naszych specjalistów SEO, programistów i grafików.

W tej sprawie prosimy o kontakt pod adresem: help@cashinpills.com.

Zachęcamy do wzięcia udziału w konkursie.
W razie jakichkolwiek pytań nasz zespół pozostaje do Państwa dyspozycji.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

We wcześniejszym konkursie zabrakło mi kilku dni do wskoczenia na 1 miejsce a zacząłem z 10 dniowym poślizgiem wtedy. Co ciekawe to myślałem, że będzie większa konkurencja i że ogólnie poziom SEO w PP jest wyższy w Polsce jeżeli chodzi o skuteczność, bo tak na prawdę to dużo się nie trzeba było narobić przy tych konkursach.

Czekam na kolejny i mam nadzieję, że @Szlafrock (dla testu oczywiście) pokaże wszystkim jak to się robi :hahaha:

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Szlafrock jest już za stary aby pokazywać wszystkim. Pokazuję tylko znajomym. Ty jesteś nadal tylko avatarem (parafrazując pewnego CEO).

Miałeś okazję aby pogadać, nie skorzystałeś. Być może spotkamy się jeszcze, tym razem tylko w jakimś konkursie. Innych okazji i "pokazywań" nie przewiduję.

Przychylam się jednak do Twojego zdania, że poziom SEO w PP jest mizerny jeśli chodzi o Polskę. .

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Miałeś okazję aby pogadać, nie skorzystałeś

:)

Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie...

Ty jesteś nadal tylko avatarem

Wiesz, z tego co wiem to akurat Ciebie jeszcze nikt nie widział z poważnych ludzi ;) Chyba, że gdzieś z gimbazą po kontach się chowasz.

Być może spotkamy się jeszcze, tym razem tylko w jakimś konkursie

Na to właśnie liczę.

Ty jesteś nadal tylko avatarem (parafrazując pewnego CEO).

Na szczęście tylko dla Ciebie. I raczej tak zostanie, bo z kosmitami, którzy robią pejdeje w miesiąc (dla testów oczywiście, bo są nieopłacalne) o których nikt nie słyszał i jedyne czym mogą się pochwalić to swoim avatarem na PiO (parafrazując pewnego CEO) raczej nie chce i nie będę miał nic wspólnego

@up, ja jestem tylko skromnym obserwatorem tego forum. Jeśli jednak mogę się wypowiedzieć, warto tępić zbyt osobiste wycieczki i zbyt długo trwające bo obniżają poziom niczego ciekawego nie wnosząc. Pośmiać się można jakiś czas ale potem to nudzi ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności