Skocz do zawartości

Kto Wygra Lm W 2014?

qna

Rekomendowane odpowiedzi

Real wygra to fakt - otwartym pytaniem tylko zostaje jaki będzie wynik. Fajnie gdyby powtórzyli wynik z Bayernem z półfinałowego meczu :) No zobaczymy może uda mi się nawet pojechać na ten meczyk - wyjazd sponsoruje Heineken. Niestety biletów jest tylko cztery, a chętnych pewnie z 10 mln chłopa :D Jak wygram to wstawię sweet focie ze stadionu :)

A jaka różnica kto wygra?

zapytaj to tych kto obstawia w zakładach sportowych to dowiesz się jaka różnica, a co więcej jaki mnożnik.

Dział pogaduszki ma taką różnica od innych, że takie pytania jak najbardziej na miejscu.

p.s Wygra Real 2:1

Real, Real, Real, a ja polecę z innym typem. Dla mnie ten mecz jest remisowy, a dogrywka dla Atletico, ewentualnie rzuty karne dla Atletico. Cholernie chciałbym, żeby w końcu ktoś pokazał, że zespół z ogromną pasją i charyzmatycznym trenerem może stanąć naprzeciwko pierdyliardów wpompowanych przez Pereza w Real. Stanąć i zwyciężyć.

@Max wyżej dał 2:1 - 8.75 kurs, całkiem przyjemny.

Wole wygraną realu, atletico juz ma mistrzostwo

pierdyliardów wpompowanych przez Pereza w Real. Stanąć i zwyciężyć.

Atletico do biedaków nie należy - 60mln euro za falcao dostali

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

ale wszystko i tak w nogach i głowach piłkarzy

Raczej w głowach bukmacherów. Czysty sport to jest w Carlingu, tam nawet sędziów nie potrzeba (są, ale pojawiają się na życzenie obu drużyn wyłącznie). W kopanej, wprowadzili nawet dodatkowych sędziów za bramką i co ? Parafrazując Orwella - "bramka jest wtedy gdy zdecyduje mafia" ("In the end the Party would announce that two and two made five, and you would have to believe it")

W tym meczu forma prezentowana na przestrzeni całego sezonu nie ma znaczenia. Atletico wygra w karnych - to mój typ :P

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności