Skocz do zawartości

Tragiczny Spadek...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pytanie dotyczące mojego serwisu przez ostatni miesiac strona była na poz 6 zmieniłem słowa kluczowe w <title> na bardziej dopasowane i dziś sprawdzam pozycje ... wogóle nie wiedze mojej strony. Dodałem w piątek do płatnego katalogu i automatycznie strona spadła może mi ktoś powiedzieć dlaczego? Czy strona powróci ponownie djdarek.pl na słowo dj bydgoszcz

chociażby na https://moz.com/google-algorithm-change, z tego forum (pio) też możesz się sporo dowiedzieć (w odpowiednim dziale zawsze powstanie jakiś temat jak komuś coś pospada;) jednak szczerze to jeżeli pozycjonujesz sobie spokojnie jedną prywatną stronkę gdzie nie ma zbyt dużo konkurencji to raczej nie zawracaj sobie tymi tematami głowy, bo stracisz dużo czasu który mógłbyś poświęcić na jakieś ciekawe wpisy na blogach i forach tematycznych do Twojej stronki przy okazji dodając linka

login>ustawienia>zmien sygnaturke

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności