Skocz do zawartości

Swl - Wycena Punktów

rejli

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zakupiłem sobie na początek zabawy SWL 100k pkt w E-weblinku. Po przeczesaniu całego panelu i nie działających mi filmów przewodnika nie uzyskałem odpowiedzi ile to jest te 100k pkt? Jak się to wycenia i ile bezpiecznie można skierować pkt na nową stronę?

Rejli - dla przykladu - nowa domena, skierowane 50tys punktow na 10 fraz, po miesiacu polowa fraz wyfiltrowana w google.. strona ktora juz stala i byla linkowana z innych zrodel po 30-40k stoi 2gi miesiac.. nowe strony podpinane po 5-10k zadna nie wpadla w filtr.. ale to tylko moje skromne doswiadczenia :)

kaizen, to gratulacje umiejętności linkowania SWLem. Moja sąsiadka tez nożem do chleba tak rozwaliła dłoń że naliczono jej 12 szwów, tylko wątpię że to wina noża. Pisałem to już nie jeden raz - nie walić w docelową wprost punktami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności