Nikonem Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Nocne Marki tak zapracowane, że się zbytnio nie rozpisały. Ptaki za oknem tak koncertują, że nie potrzeba budzika. Nocnym dobrego wypoczynku a dziennym mówię Dzień Dobry P.S. Po wyborach- duży plus, że te gęby znikną z przydrożnych plakatów. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Zaraz czas spać, bo od rana ciąg dalszy walki ze złem:) Wszystkim nocnikom owocnej pracy życzę Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dinozzo Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Co niektórzy to teraz budziki poustawiają sobie żeby się zameldować. Ja tam do 2 maks i zawsze jeszcze wejdę na pio przed snem. Łudząc się że może ktoś coś inteligentnego tu napisze Tablice fluorescencyjne Led, banery Led - nowoczesnareklama.enstal.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Nocarze śpią? Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-K Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Panowie, sen jest dla słabych. 1 Quas Primas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 I leniwych ... miłej wieczornej pracy Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Jakiej niby pracy? Czas spać i się odstresować... Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msiedlecky Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 W dzien pracują słabe jednostki Noc + dzień jest dla hardcorowców. Po co spać? Gdyby udało się wyeliminować tą "konieczność fizyczności" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Dziś udało mi się połączyć dzień z nocą i wejść w nowy dzień. Tylko w wyjątkowych okolicznościach pracuję wiele godzin (mój max w pracy fizycznej to około 60 godzin non stop). Zależy co się robi ale jak dla mnie 10 h/dobę to rozsądny max. Chyba, że za pracę uważa się wiszenie na PiO czy inne hobby. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 10-12 jest do przetrwania ze zdrowym umysłem i sprawnością na normalnie życie. Odkąd córka jest na świecie mam wrażenie, że 12h to pikuś a tak na poważnie, @Nikonem mnie zrozumie, że małe dziecko jest jak mega katalizator, który powtarza Ci co chwilę: "zap*erdalaj... zapi*rdalaj... bo jeszcze musisz pamiętać o mnie..." 1 Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal081 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 No właśnie w nocy można sobie spokojnie po pracować i dzięki temu rano mam czas na trening/uczelnia i tak się ciągnie, bo przyzwyczaiłem się do 6 godzin snu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEOlancer Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Do 6 godzin snu można przywyknąć, ale żeby mniej, to już myślę że to niezdrowe Katalog stron www - mocny katalog iDir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 spokojnie można dobę wydłużyć do 36 godzin, 24 na wysokich obrotach i 12 snu, podobno bez szkody dla organizmu Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Dobranoc Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 i koniec pracy... chciałoby się rzec na dzisiaj, ale poprawniej byłoby chyba "koniec pracy na wczoraj" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi