Skocz do zawartości

Kto W Nocy Nie Śpi... [Piszemy Od 23:00 Do 6:00]

Altaica

Rekomendowane odpowiedzi

Zazwyczaj wtedy wychodzą wszystkie "babole" budowlane. Oby sprzątało Ci się przyjemnie a niedoróbek było jak najmniej :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Teraz nie pora na sprzątanie a na pracę. Po drugiej stronie wielkiej wody toczy się życie. Kto gra ten wygrywa.

Edytowane przez SzlafRock

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Godzinę temu wróciłem z Krakowa, za oknem takie widoki (chmury, księżyc), że się nie chce spać. Miałem kłopoty by skoncentrować się na jeździe ;)

Info z dróg: remontują A4 mniej więcej na wysokości Opola w stronę Wrocławia, jest zwężenie na jeden pas. Jakby ktoś tamtędy leciał...

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

remontują A4 mniej więcej na wysokości Opola w stronę Wrocławia

Dokładnie - odcinek między 221 a 227 kilometrem na wysokości węzła Prądy (zjazd na Opole/Nysa). W związku z tym, że do tego częściowo zamkną w/w węzeł spodziewać się trzeba, że będzie to komunikacyjny koszmar, więc kto może, niech omija.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Hejka, jestem nowy- dołączyłem do tego forum z powodu poszukiwania zarobków- pisanie tekstów. Jest ktoś w stanie mi coś polecić (tzn. pracodawca itp) ?

Hejka, jak jesteś dobry pisz dla Wyborczej. Pewnie większa kasa ;)

ja w Twoim wieku, panie Hejka, zapierdzielałem z motyką w polu.. ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

ja w Twoim wieku, panie Hejka, zapierdzielałem z motyką w polu.. ;)

ale te czasy niestety bezpowrotnie minęły...

Może źle się wyraźiłem- chce zacząć pisać teksty ponieważ potrzebuje troche zarobków, a pełnoletni jesze nie jestem więc z pracą cięzko :).

spawa jest niestety baaardzo złożona, bo żeby pisać dobre teksty trzeba się na branży chociaż trochę znać, a teksty na poziomie bez znajomości branży to piszą generatory .....

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Kocham jazdę po Polsce.. niby tylko ~600km a i tak cały dzień w (_!_)..

teraz do roboty.. trza opracować dzisiejsze byznesy :)

wow, no to pokaż jak piszesz, ale jakoś nie wróże sukcesów wnioskując po budowie zdań.

nie gadaj... ze20 lat temu jak byłem piękny i młody z naciskiem na młody pracowałem w firemce sprzedającej oprogramowanie, jako młody studenciak trafiłem do działu handlowego, pracował tam młody chłopak, azjata (nie wiem, może z Mongolii, może Indie, może Tajwan... nie mam pojęcia) polskim operowal prawie jak ja rosyjskim po 8 latach nauki za komuny w podstawówce - czyli "kali chcieć być mówić poska". Zadaniem Arsza było pisanie ofert do klientów oraz tekstów na ulotki, które wtedy były masowo drukowane i roznoszone przez "hostessy" . Teksty były tak zarą#ście napisane, że polewkę mieliśmy często po pół dnia z nich, a Arsz chodził obrażony bo nie mógł zrozumieć, że nabijaliśmy się z tekstów a nie z niego.... na dodatek pracował dalej tam, ja nie wytrzymałem po 6-ciu miesiacach :))))

@M0drzew dlaczego minęły, jeszcze truskawki można zbierać...

no truskawki tak, ale o motykę teraz ciężko, wszystkie po muzeach pozamykali, wszędzie alarmy, kłodki, ochrona, kamery.... ciężko teraz dobrą motykę zdobyć :((

Edytowane przez M0drzew

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Za dzieciaka jak chciałem zarobić to chodziłem po gospodarstwach ogrodniczych szukać zajęcia. Mieszało się nawóz, zapylało pomidory albo podrywało listki i praca i kasa były. A teraz młodzież chce mieć wszystko na gotowo, na legalu a zarabiać chcą więcej od właściciela firmy. Masz przykład chłopaka od tekstów, bo nie sądzę żeby tu dla kogoś teraz pracował. Wpadł, namieszał i uciekł. Teraz pewnie mówi, że che pracować ale etatów wolnych nie ma ;)