Skocz do zawartości

Kto W Nocy Nie Śpi... [Piszemy Od 23:00 Do 6:00]

Altaica

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwsza moja praca była w cegielni. Nie pamiętam, w której klasie szkoły podstawowej, chyba 4 lub 5 klasa.

Przez pół wakacji układałem cegły. Dostałem za to jakieś grosze ale byłem dumny jak paw.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Polska, 550 km. drogami lokalnymi. Chyba nic dziwnego, że muszę strzelić jednego głębszego przed snem? Miłej pracy tudzież pogaduszek nocnym Markom życzę :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

@up pojechales w Tatry i stales na zakopiance? :D

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Polska, 550 km. drogami lokalnymi. Chyba nic dziwnego, że muszę strzelić jednego głębszego przed snem? Miłej pracy tudzież pogaduszek nocnym Markom życzę :)

Ostatnio: Darłówko - Lublin, drogami lokalnymi. 700 km męczącej jazdy. Dotarłem o północy do hotelu a tam ... 2 wesela jednocześnie. Jedno tuż pode mną (restauracja), drugie w sali na tym samym piętrze. Moje łóżko podskakiwało przez wiele godzin w rytm muzyki :-) Cudem udało mi się za takie warunki nikogo nie zabić :-)

Siciliano, czyżby Most Tolerancji w Głogowie był w remoncie? Znam ten ból. Swego czasu spędziłem w korku w Serbach ładnych parę godzin.

Edytowane przez oldi

Dotarłem o północy do hotelu a tam ... 2 wesela jednocześnie

dlatego ja sypiam w Ibisach i podobnych jak wyjeżdżam służbowo - tam nie robią wesel ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Stawiałem na lokalizację (w okolicy nic sensownego nie ma). Po weselach/Rosjance przyjmującej pacjentów w pokoju obok ( jakimiś czarami leczyła nerwice - 150 zł za wizytę, dziesiątki pacjentów dziennie :-) ), mordobiciu na stypie :shok: i paru innych atrakcjach, miejsce noclegów w Lublinie zmieniłem na stałe.

Oldi nie wiem dlaczego tak było, jednakże szlag mnie trafiał niesubtelny. Zważywszy na jakość drogi na reszcie mojej trasy śmiem twierdzić, że piękny będzie dzień, gdy będę mógł jechać do teściów drogą o jakimkolwiek standardzie wyższym niż "tragedia, rozpacz i asfalt między dziurami"...

Potrzebujesz linków? Pisz!

:) dobry wieczór

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Żyje ktoś? świetna, chłodna noc do pracy :) no dalej, przecież wiem, że częściej spędzacie czas z komputerem, aniżeli z dziewczyną, żoną, kochanką... dalej nie będę wymieniał :)

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

A ja w nocy nie spie bo pije. I co? :D

• Like 1

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!