Skocz do zawartości

Plagiator z e-kobiety.pl

Echoes

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Niejaki "facet" w poście https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?s...9&st=0&p=165193 napisał m.in.

Jakie zauważyłem prawidłowości z poprzednich moich pozycjonowań (oczywiście podchodzę do tematu amatorsko):
... itd. nieważne zresztą co tam napisał...

Chcę ostrzec wszystkich, że "facet" nie tylko podchodzi amatorsko do tematu pozycjonowania, ale rownież amatorszczyzną wykazał się w prowadzeniu swojej strony e-kobiety.pl

Zalało mnie jak zobaczyłem 16 artykułów skadzionych z mojej strony i umieszczonych na stronie e-kobiety.pl. Nie zostało podane nawet źródło pochodzenia ani autororzy publikacji co zresztą i tak jest nieistotne, bo artykuły zostały skopiowane bez JAKIEJKOLWIEK NASZEJ ZGODY.

Sprawę próbowaliśmy wyjaśnić polubownie, jednak z powodu niechęci i grania na zwłokę przez pana "faceta" (co wynikało z korespondencji mailowej i rozmów telefonicznych) sprawę skierowaliśmy do prokuratury.

Nie mam zamiaru tu nikogo szkalować, chcę tylko ostrzec przed tego typu cwaniaczkami, bo może się okazać, że najpierw się takiemu pomoże np. tutaj na forum, a potem cię taki okradnie i oszuka....

Jeśli ktoś jest bardziej zainteresowany sprawą (dowodami plagiatu itp.) chetnie odpiszę na PW

Modry z wódy opuchniete, świńskie oczka już za mgłą

Tłuste xxxx wypoczęte z polowania naprzód mkną

Do Warszawy

Jadą Pany

Zacząłeś publicznie, to pokaż te dowody tutaj, a nie na PW. Po co ukrywać.

Dowód prosty:

Archiwalna wersja strony z wybranym skradzionym artykułem: https://66.218.69.11/search/cache?p=e-kobie...&icp=1&.intl=us

Aktualna wersja strony z już zmienionym artykułem: https://e-kobiety.pl/content/view/1095/44/

Pozostałych pokazywał nie będę...

"Najlepsza" to ta minimalna modyfikacja tytułu - taka, żeby pozostawić ważne słowa kluczowe i być dalej wysoko w wyszukiwarkach (niezły cwaniaczek bo wybił się wysoko dzięki naszym publikacjom i mimo "zmiany" treści dalej czerpie korzyść).

A te nowe artykuły na stronie pana "faceta" to w większości również skopiowane, tym razem z wikipedii itp.

Strona e-kobiety.pl to nie pierwsza jaką przyłapałem ostatnio na kradzieży, jednak inni byli bardziej ugodowi i woleli załatwić sprawę polubownie, jednak pan "facet" sam się prosił o problemy...

ps

ps. swietny awatar - "animals" - res5ect !

:pisze::rotfl:

Do Warszawy

Jadą Pany

Jeśli ktoś jest bardziej zainteresowany sprawą (dowodami plagiatu itp.) chetnie odpiszę na PW

Ten temat ma tylko ostrzec przed działaniem niektórych osób, nie chcę jednak publicznie udowadniać tych działań. Sprawą zajmuje się prokutarura i narazie czekam na efekty... zobaczymy co zdziałają...

Do Warszawy

Jadą Pany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności