Skocz do zawartości

No I Jest Panda 4.0 [21 Maj]

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

@hyhy - to zawsze było banalnie proste do czasu aż stwierdzili, że tak nie może być i powstało disavow. Teraz zdobywanie linków, których nie mają w bazie prostym bym nie nazwał.

@mario1973 - wiadomo - dla nich jesteś numerkiem w bazie danych z adnotacją *nie płaci haraczu. Taki "błąd" jest im również na korzyść.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@hyhy polecam czytać moją odpowiedź ze zrozumieniem - masz mnie za idiotę, który nie wie, że piszesz do mnie z ironią ? Nie wnosisz zbyt wiele do tego wątku, jak Ci się nie podobają moje wypowiedzi jest taka funkcja "ignoruj".

O dzięki, już dawno coś takiego chodziło mi po głowie po lekturze wszystkich twoich wypowiedzi :)

Robisz frazy ciężko spamowane ? Wątpię. Także błagam Cię. Nie pisz już nic więcej co nie wnosi choć odrobiny do tematu.

Intru: Potwierdzam, 301 zostały całkowicie wycięte na chwilę obecną w "ciekawszych branżach". Nowe nie wchodzą a domeny pod przekierowania nie wypływają nawet w top 100. Albo ostro przymrozili serpy na czas "apdejtów" albo znowu będzie trzeba czekać 1-3 miesiące aż odpuszczą sobie.

Te frazy ustala algorytm, czasami się walnie i blokuje banalnie proste frazy. Znam takie, regionalki po 30k wyników, których nie odblokowali i to jest niepokojące. Mimo wszystko zawsze jest tak, że czegoś się nie da aż pojawi się ktoś, kto wbije w topy repliki, viagrę i inne cuda, zaglądasz mu w linki i już wiesz, że się da i jak to zorbić :D

Ostatnio widziałem, że już hackują stare domeny i blastują jak wejdzie wrzucają swoje strony ale jakoś nie widzę robić coś takiego w pl na frazę "odchudzanie" :D

Te frazy ustala algorytm, czasami się walnie i blokuje banalnie proste frazy. Znam takie, regionalki po 30k wyników, których nie odblokowali i to jest niepokojące. Mimo wszystko zawsze jest tak, że czegoś się nie da aż pojawi się ktoś, kto wbije w topy repliki, viagrę i inne cuda, zaglądasz mu w linki i już wiesz, że się da i jak to zorbić :D

Ostatnio widziałem, że już hackują stare domeny i blastują jak wejdzie wrzucają swoje strony ale jakoś nie widzę robić coś takiego w pl na frazę "odchudzanie" :D

Mi w PL o dziwo odchudzanie nie padło ale ciężki łomot w uk, it, es, hu, fr. Najbardziej mnie niepokoi rynek uk. Tam nic nie drgnęło od kilku dni. Ale jeśli nie nowe domeny to może jakieś starszaki. Poczekam zobaczymy. Na moje to jeszcze nie koniec mielenia a dopiero początek przynajmniej w PL. Widać to po site dla co.uk że wycięli i to ostro a u nas jakby delikatne "pierdnięcie".

w PL o dziwo odchudzanie nie padło ale ciężki łomot w uk,

Najbardziej mnie niepokoi rynek uk. Tam nic nie drgnęło od kilku dni.

jeszcze nie koniec mielenia a dopiero początek przynajmniej w PL. Widać to po site dla co.uk że wycięli i to ostro

Przepraszam - czy cały czas piszesz o jednym kraju czy raz o Ukrainie raz o United Kingdom? Przyznam że interesuje mnie ten rynek (uk !!) i dlatego pytam.

Przepraszam - czy cały czas piszesz o jednym kraju czy raz o Ukrainie raz o United Kingdom? Przyznam że interesuje mnie ten rynek (uk !!) i dlatego pytam.

UK - United Kingdom, co.uk - google.co.uk, a UA - Ukraina, com.ua - google.com.ua

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Moim skromnym zdaniem wypowiedzi Intrudera są jednymi z nielicznych, które faktycznie potrafią pomóc. Co do obecnego stanu, linkowanie w moim przypadku NIC nie daje. Ani spadków, ani wzrostów. Linków trochę leci, jak na taką konkurencyjność i nadal nic. To mnie martwi i nikt nie wypowiedział się w stosunku do mojego pytania z innego tematu, czy również nie odnotowuje wzrostów po działaniach podczas "mielenia" google. Nie chodzi mi o wzrosty związane z trafieniem updatu w stronę.

Dioen, dzięki :)

Co do obecnego stanu, linkowanie w moim przypadku NIC nie daje. Ani spadków, ani wzrostów.

Odpuść - zmień domenę, szkoda czasu. Mam takiego klienta 3x na 15-16 pozycji od ponad roku. Nic się nie działo, wkurzyłem się i walnąłem ponad 1k domen zaplecza - dalej 15-16 - update nie pomógł, nie zaszkodził. To nie jest jedyny przypadek takiego zamurowania, jaki znam.

Moim skromnym zdaniem wypowiedzi Intrudera są jednymi z nielicznych, które faktycznie potrafią pomóc.

A moim skromnym zdaniem Intruder miota sie jak ryba w siatce nie mogac odnalezc sie w nowej rzeczywistosci, ktora trwa juz ca 2 lata hehe:)

Odnalazł się odkrywca nowej rzeczywistości. Zdradź nam jaka ona jest od tych 2 lat bo my tu przerabiamy nowszą od twojej.

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności