Skocz do zawartości

No I Jest Panda 4.0 [21 Maj]

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Zgadza się, po prostu do tej pory nic z tym nie robiłem, bo nie było czasu; pozmieniałem na tak jak ma być i powrót, nie do top 3, ale z końca drugiej strony z powrotem na pierwszą :)

Najtrudniej zebrać się do korekty starych projektów :)

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Niezłe jaja. Site wrócił mi do normalnego poziomu... Nawet nowe podstrony zaindeksowało ;O

Nie chcę być czarnym prorokiem ale to może być inna grupa DC, która działa osobno - później się zsynchronizuje :)

Update, bla bla bla, wycięli co się dało, akcje na giełdzie znowu pójdą w górę ale pytanie, czy coś się na prawdę zmieni, czy znowu wyniki zapełnią się jak zawsze do kolejnego update. Niedługo zobaczymy :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Ostatni apdejt algo to tylko preludium do większej akcji.

Skąd takie info ? Ja się zastanawiam ile można bez sensu wycinać w kółko a i tak wszystko działa. Obawiam się, że kiedyś wytną wszystko na dobre. Im kompletnie nie zależy na tym, że nic nowego więcej nie wejdzie.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Mój komentarz odnośnie ostatniego update'u:

Zieeeeeeew.

Spodziewałem się rewolucji, przypływu euforii połączonej z rozpaczą, a tu nic się nie dzieje.

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Ja się zastanawiam ile można bez sensu wycinać w kółko

Co zostało teraz wycięte?

Jaki update, nic nie było. Lekkie wahnięcia to standard.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Ja się zastanawiam ile można bez sensu wycinać w kółko

Co zostało teraz wycięte?

Jaki update, nic nie było. Lekkie wahnięcia to standard.

Cóż, chyba siedzimy w innych branżach.

U mnie "normalni klienci" stoją jak stali ale tam gdzie się zarabia x razy większą kasę wszystko przeorane.

Cóż, chyba siedzimy w innych branżach.

Na pewno tak.

ale tam gdzie się zarabia x razy większą kasę wszystko przeorane.

Nie dziwię się.

Mityczna kasa już była, teraz zostały ochłapy. To potwierdza fakt https://www.forum.optymalizacja.com/topic/194141-monitorowanie-stron/?p=1347372 :D

No cóż, ja robię w takiej branży gdzie zarabia się x razy więcej a nikt nie orze.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności