Skocz do zawartości

No I Jest Panda 4.0 [21 Maj]

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@up i o to właśnie chodzi, aby główna fraza nie była główną, czyli algo działa wyśmienicie ;)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Ja w ciągu 2 dni zanurkowałem 30 pozycji w dół ( na główną frazę)

dlatego najlepiej miec kilkanascie głównych i pozycjonowane podstrony a nie jedną frazę na stronę główną.

Jaki update, nic nie było. Lekkie wahnięcia to standard.

ależ to o czym piszesz najlepiej widać po tym temacie - większe zamieszanie na PIO wzbudziły kwietniowe testy "nowych możliwości" e-weba niz panda IV google :)

czyli jak główna poleciała to algo?

Tak, na tym to właśnie polegało, jak coś poleciało to zostały nic nie warte niszówki i nazwa firmy.

dlatego najlepiej miec kilkanascie głównych i pozycjonowane podstrony a nie jedną frazę na stronę główną.

Ale robić to tak, żeby nie wiedzieli, która jest główna. Duży rozkład anchorów. Mi dużo klientów robionych na 2-3 konkurencyjne frazy poleciało na jedną z nich - reszta bez zmian.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Nie dziwię się.

Mityczna kasa już była, teraz zostały ochłapy. To potwierdza fakt https://www.forum.optymalizacja.com/topic/194141-monitorowanie-stron/?p=1347372 :D

No cóż, ja robię w takiej branży gdzie zarabia się x razy więcej a nikt nie orze.

A dlaczego mam nie skorzystać z kolejnego źródła dochodu ? Tak samo jadę w adkontekst, yahoo answers i kilkunastu innych źródłach. Dywersyfikacja źródła przychodu to podstawa bo przyjdzie dzień w którym wszystko przeorają a kredyt na chatę spłacać trzeba.

Mityczna ? Sam nie wiem. Jak robisz dobre strony pod sprzedaż to nie taka całkiem mityczna.

A jak robi sie w pewnej branzy ok 2 lata i nic jeszcze nie zostalo przeorane?

Rozwiazanie zagadki to odpowiednio dobrana domena i newsy raz na tydzien lub dwa.

Dzieki takiej polityce prowadzenia portalu nie obchodza mnie algorytmy. Moze nie tyle nie obchodza co kolejne swirusy pandy, kolibry i pingwiny ciagle podwyszaja mi pozycje. Dzieki wspomnianym krokom na seo w ostatnim kwartale nic nie wydalem.

Jaki update, nic nie było. Lekkie wahnięcia to standard.

ależ to o czym piszesz najlepiej widać po tym temacie - większe zamieszanie na PIO wzbudziły kwietniowe testy "nowych możliwości" e-weba niz panda IV google :)

A ja lubię te pogawędki: mi spadło, mi skoczyło. Od pewnego czasu to tradycja na PiO. Po paru set/tys postów ktoś to zamyka a kto inny otwiera nowy wątek Panda 4.0 albo 40.0 i dalej: pierdu pierdu bla bla bla, pierdu pierdu bla bla bla.

Tak lubię tę tradycję, że przypomniałem sobie pewną wypowiedź odnośnie Google, końca SEO i pykania:

A ja sobie właśnie wróciłem z Nieba i, choć bez Panny, to w dobrym nastroju :-) Częściowo dzięki Tobie, Nikonem, bom zmusił Towera do puszczania Sisters of Mercy ("More" i "Temple of Love" (...)

Beerbant, laurka dla Ciebie (...)

A tak w ogóle to dziś Was wszystkich kocham, zapiszcie ten post bo jutro zniknie, jak mój nastrój ;-) Gbybym był gejem to bym Was dziś wypykał ;-) To

(...) przypomnij mi na seoparty, żebym spał w innym domku, bo Ty po pijaku chcesz wszystkich "pykać" :P

i tu jest sedno: niech Matt ściemnia dalej, niech akcjonariusze gugla myślą, że zainwestowali w przyczółki Boga na ziemi, a seowcy niech robią swoje... a domains niech "pyka" dido i guglarza :D

:)

P.S. Trzeba głośno słuchać!

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności