Skocz do zawartości

No I Jest Panda 4.0 [21 Maj]

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

teraz podzera glownie duze serwisach tu latwo zobaczyc kiedy i gdzie panda zaatakowala.

Roli możesz podać jakieś przykłady?

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Jak sprawdzacie jak dana fraza zachowywała się w serpach google na jakiś okres? ( sorki ,że nie na temat)

www.serptrends.com - doskonałe to nie jest ale zawsze coś.

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

Pozycjonuję 3k + fraz i widzę wyraźnie, że przetasowanie jest spore. Jedyny wspólny mianownik - tam, gdzie wyleciały strony z topów zostały strony, które mają niewiele linków i praktycznie nie były pozycjonowane od roku. Czyli powchodziły strony, które nie miały prawa wejść - wydaje mi się, że robią tym firmom zachętę - zobaczcie jaki fajnych ruch jest z google, później was uwalimy i kupicie adwords.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Pozycjonuję 3k + fraz i widzę wyraźnie, że przetasowanie jest spore. Jedyny wspólny mianownik - tam, gdzie wyleciały strony z topów zostały strony, które mają niewiele linków i praktycznie nie były pozycjonowane od roku. Czyli powchodziły strony, które nie miały prawa wejść - wydaje mi się, że robią tym firmom zachętę - zobaczcie jaki fajnych ruch jest z google, później was uwalimy i kupicie adwords.

Ja mam znacznie mniej, jednak zauważyłem, że jest wysyp AdW ;) muszą podciągnąć notowania jak w piździerniku zeszłego roku. Miesiąc dwa i wraca wszystko do normy :)

no przecież miała to być pomoc dla mniejszych ;d wszystko się zgadza:)

Raczej nazwałbym to wersją demo adwordsów - patrzcie jak jest fajnie u nas, za pół roku czas się skończy - polecicie ale nie martwcie się, za jedyne 2.99 za klik wrócicie z powrotem :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

1012604_662628677138980_3988297648139630

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności