Skocz do zawartości

Pozycjonowanie W Mapach Google

waldis

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawia mnie możliwość wpływu na pozycję w wynikach map google. Dla swoich fraz dotychczas miałem dość wysoką i stabilną pozycję w wynikach map google ale od kilku miesięcy dość spory spadkek, w wynikach organiczych bez większych zmian.

NIe ma czegoś takiego jak stricte pozycjonowanie w mapkach - jest co najwyżej optymalizacja wizytówki, zdobywanie opinii i zdobywanie +1 oraz followersów :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Tylko po co to piszesz? Użalasz się? Nie wiem co ma nieść twój temat, ale nie będzie... Opisz co chcesz wiedzieć i już...

Ps. o mapach na forum było masa tematów, poszukaj na pewno znajdziesz...

Za to Twój sporo wniósł...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności