Skocz do zawartości

Jak Rozwiązać Duplicate Content W Sklepie ?

Rekomendowane odpowiedzi

przyznam szczerze ze pisanie tekstów nie przychodzi mi z łatwością

To zleć komuś

jestem typem człowieka który woli robić wszystko sam

rodzenie dzieci odradzam :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Znacie jakieś biuro turystyczne z własnymi opisami wycieczek?

Na palcach jednej ręki można policzyć ;) , kiedyś udało mi się jedno biuro namówić na coś takiego ale tylko dlatego, że wzięli sobie praktykantów z AWFu , niestety przyszli magistrzy od fikołków reprezentowali dość mizerny poziom polszczyzny ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zenek, inn yautomat - dodać 3-5 komentarzy różnej długosci i już masz dynamiczny content :)

ewentualnie 5 emerytowanych polonistek :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

przyznam szczerze ze pisanie tekstów nie przychodzi mi z łatwością, a jestem typem człowieka który woli robić wszystko sam heh ;)

Może warto zmienić sposób myślenia. Pamiętam jak znajomy rehabilitant zarabiający za godzinnę masażu 100 zł, nie brał zleceń by samodzielnie założyć sobie stronę interenetową - dosłownie 3 zakładki. Mógł komuś to zlecić, ale nie zabrał się za studiowanie htmla tylko na potrzeby napisania tej strony :) Strony do dzisiaj nie ma bo jakiś tam problem niby z czymś był, a ile kasy stracił w tym czasie.

Całe szeregi profesjonalnych i samozwańczych copywriterów czekają na takie zlecenia. Nie mają problemów z opisaniem jednego katalogu, czy tysiąca podobnych na miliony sposobów. Z dywanami też sobie poradzą.

Tablice fluorescencyjne Led, banery Led - nowoczesnareklama.enstal.pl

Z dywanami to był tylko przykład ^^ ;) Robiliście kiedyś tak, że na stronie głównej był inny opis przedmiotu niż na stronie z przedmiotem ? Interesuje mnie czy google potrafi coś takiego dostrzec. Z dwoma różnymi opisami można by było postarać się o więcej słów kluczowych w contencie...

Z dwoma różnymi opisami można by było postarać się o więcej słów kluczowych w contencie...

Tylko te dwa różne opisy są na różnych podstronach i nic to nie da poza wewnętrznym zaburzeniem treści.

A czy jest jakiś soft/narzędzie online który sprawdzi czy na stronie nie ma tekstu zduplikowanego zarówno w obrębie strony jak i Google ?

Bardzo wiele mi akurat podoba się www.plagspotter.com

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności