Skocz do zawartości

8 Katalogów Pr3

kmirek

Rekomendowane odpowiedzi

WItam

Posiadam "grupę" mocno napisane :) 8 katalogów, opartych na skrypcie Webnews. Wszystkie posiadają PR=3

Obecnie wpisy będą darmowe, przyjmuję strony tylko najwyższego poziomu, zapleczówki natychmiast będą usuwane.
Tekst unikalny, bez błędów stylistycznych i gramatycznych.

Katalogi istnieją już jakiś czas, i widać efekty po dodaniu strony. Każdy katalog znajduje się na innym serwerze.

Zapraszam do umieszczania wpisów

kiss-syrup.com
emerging-energies.com
meadowviewents.com
ocbankruptcycenter.com
entreprise-michau.com
artsconnectopeka.com
gauche-liberale.com
crowdguides.net

Szukasz miejsca na odpoczynek sprawdź co znajdziesz w Gródku nad Dunajcem na:  domki-grodek.pl

Materiały edukacyjne korepetycjenowysacz.edu.pl naprawa komputerów, dyski twarde, arytmetyka komputera.

chyba nie ze wszystkich katalogów przychodzą potwierdzenia dodania wpisu

Też to zauważyłem. Proponuje sprawdzenia ustawień.

Podeślijcie adresy, w ustawieniach sprawdzałem i każdy ma ustawione na wysyłanie.

Przekierowanie za chwilkę się biorę.

Szukasz miejsca na odpoczynek sprawdź co znajdziesz w Gródku nad Dunajcem na:  domki-grodek.pl

Materiały edukacyjne korepetycjenowysacz.edu.pl naprawa komputerów, dyski twarde, arytmetyka komputera.

Pomimo iż nie dochodzą wam maile, w panelu administracyjnym widzę wszystkie wpisy, tak że nie ma się co martwić.

Katalogi spoko, ja dodawałem na samym początku jak pojawił się temat. Przyszły mi 4 potwierdzenia, potem doszło jeszcze jedno. Strona znalazła się ostatecznie w pierwszym katalogu tylko. Wszystko z nią było ok z opisem tez, bo na to zwracam szczególną uwagę (pisane z palca i niesztampowo) - choć to pojęcie względne jest oczywiście. Wiszą jeszcze strony w moderacji? Dobrze, że zapisuje opisy do puki nie zostanie strona zaakceptowana, jakby nie patrzeć z godzinkę mi zeszło.

Tablice fluorescencyjne Led, banery Led - nowoczesnareklama.enstal.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności