Skocz do zawartości

Indexer Do Gsa

dioen

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Szukam sprawdzonego indexera do GSA. Nie wątpię, że w jakichś tematach była poruszana ta sprawa mniej lub bardziej, jednak chciałbym prosić o pomoc osobiście, w nowym temacie (może kiedyś przyda się komuś ;) ).

Głównie zależy mi oczywiście na szybkości indexacji, jednak ponadto, ilość linków dziennie do indexacji nie będzie przekraczać 1000/1500, także strony oferujące 150 000 linków dziennie są mi niepotrzebne.

Przeglądałem indexery, strony, jednak nie miałem z tym nigdy styczności, radziłem sobie w inny sposób.

Z góry dziękuję wszystkim za pomoc :)

korzystam z tego i polecam: https://www.instantlinkindexer.com/

Po kilku minut od dodania, jakieś 50% linków w indeksie. Zależy jeszcze jakie linki wrzucasz do indeksacji. Są różne plany do wyboru od 500 do 50k. Napisz do nich a dostaniesz zniżkę na dowolny pakiet.

Obecnie testuję darmowe rozwiązanie w link centaur. Szczerze mówiąc jest to zadowalające i tam pakiet na 15 tys. linków dziennie jest za 9$. Obecnie próbuję uzyskać u nich 1500 linków za 4 dolary, ponieważ obecnie więcej nie jest mi potrzebne.

Mogę spytać dlaczego jest tak kolosalna różnica między tymi systemami? Widziałem inne serwisy i również są BARDZO duże różnice.

Dziękuję za odpowiedź. Oferta jest ciekawa, jednak jeszcze jest trochę nieopłacalna dla mnie ;) ale napisałem do nich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności