Skocz do zawartości

Temat Pracy Licencjackiej O Seo

Shinpu

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie to sa działania etyczne ?

Takie że na starcie wszyscy mają równe szanse ( nie liczy się nazwisko ani lans ) a także takie że nikt na prawdę nie zna całego algorytmu i metody które "wyjadacze" stosują - nie koniecznie są dobre a algo zmienia się non stop. Każdy ma szanse wykupić adwords za taką sumę na jakągo stać - w TV nie kupisz 3 sek. reklamy.

jakie nieetyczne?

AdSens- gdzie blokowane są wypłaty z byle powodu ?

masz jakiś zestaw wyroków w tej kwestti żeby było na czym sise oprzeć ??

https://www.polskatimes.pl/artykul/3443305,wyrok-w-sprawie-googlea-chroni-tak-naprawde-wielkich-graczy,id,t.html?cookie=1

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nieetyczne a sprzeczne z obowiązującym prawem to dwie różne sprawy , etykę w biznesie w miarę łatwo określić ...

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

autorzy piszą to co chcesz przeczytać plus to co sami przeczytali na blogu i/ forum

Blake, nie wiem, jak Tobie mogę to wytłumaczyć, ale to jednak coś innego, korzystanie ze źródeł bibliograficznych w postaci książki i źródeł bibliograficznych z internetu. Pod kątem metodyki, te pierwsze są bardziej wiarygodne, choć pewnie nie zawsze muszą.

Napiszę tylko tyle:

Naskrob czynność magisterską w takim socjolekcie i przekonaj projektodawcy do obecnego, że 50% w pułapce naprawdę racja prześwituje. I że to stanowi istotnie SEO.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

[....ciach wszystko ...]

Jak zaczniesz rozumieć co piszesz to daj znać.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Na jakim kierunku jesteś? Będziesz informatykował czy filozował?

Studiuję Dziennikarstwo o specjalności dziennikarstwo internetowe. Zamierzam filozofować, aczkolwiek niewykluczone jest informatykowanie. Jak mówiłem nie mam jeszcze pojęcia jak będzie wyglądać całość.

Thx za dotychczasowe porady. Mam nadzieję, że będzie więcej.

Ja Ci dam najlepszą poradę. Pracę magisterską / licencjacką ma się pisać w miarę prosto, tak, żeby jak najszybciej ją skończyć. Temat też ma być prosty, żeby później nie było problemów z poprawkami i żeby ktoś Cię nie zagiął pytaniami na obronie.

Z tego względu trzeba odrzucić wszelkie ambitne pomysły lub jakieś niezbyt określone jak ten Twój. Prace się pisze, a później wszyscy o niej zapominają, więc nie ma sensu na nią tracić więcej czasu niż absolutne minimum.

Przy takim temacie jak Twój to już można całą pracę napisać na sam temat tego co się rozumie pod pojęciem etyczne / nieetyczne. Później ktoś też może Cię zagiąć pytaniami w stylu, że jakaś tam metoda to wg niego jest etyczna i się z Tobą nie zgadza itp.

Ciężko doradzić coś na kierunek dziennikarstwo bo z informatyki to łatwiej jakiś temat wybrać i więcej osób tutaj na forum właśnie Ci takie tematy czysto techniczne może podrzucić.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Studiuję Dziennikarstwo o specjalności dziennikarstwo internetowe.

To napisz pracę o tym jak ten rodzaj dziennikarstwa zszedł na psy i stał się potwierdzeniem tego co napisał śp. Lem ... Przykładów w sieci znajdziesz chujdyliardy począwszy od kaleczenia języka ojczystego a skończywszy na pisaniu bzdur aby tylko napisać ...

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Czy to jest więcej niż pierdyliard?

To pierdyliard x1000 :D

To pierdyliard x1000

Czyli to tysiąc pierdylirdów, a jak myślałem że chujdyliard=pierdyliard*pierdyliard

jak ten rodzaj dziennikarstwa zszedł na psy

No i dałeś świetny temat na pracę, a jest w czym wybierać (onet, wp, TVN i wiele innych) i dorzuć Kaczyńskiego do tego, który na śmierci brata uprawiał politykę.

Za dwa miesiace bede sie bronil. Pozycjonowaniem stron interesuje i zajmuje sie od jakichs 5-6 lat. Poczatkowo myslalem o napisaniu pracy na temat pozycjonowania, jednak to gra nie warta swieczki, temat jest zbyt plynny, za duzo sie zmienia, za malo wiadomo na pewno, za malo literatury naukowej. Ja piszę prace o e-konsumentach - różnice w zachowaniu konsumentów i e-konsumentów, proces podejmowania decyzji zakupowej (choć on akurat jest prawie identyczny dla obu grup), prawo jakie obowiazuje jednych i drugich itp. itd.. W ostatnim rozdziale musisz przeprowadzic badania opierajac sie o zrodla danych pierwotne lub wtorne, wybierajac temat pozycjonowania nie majac o tym pojecia narobisz sobie problemow. Mozesz napisac o czymkolwiek - e-commerce, monetyzacja tresci w Internecie, nawet SEM, ale nie pakowalbym sie w SEO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności