Skocz do zawartości

Pozycja Strony, Jakość Preclowania

saper82

Rekomendowane odpowiedzi

dalej to spodziewam się spadku - masz mało zróżnicowane anchory.- 10 anchorów stanowi około 80 % linków. Dobrym wyjściem było by teraz zapodanie sitewide z bezsensownym anchorem ze strony o średnim site żeby dać go na pożarcie algorytmowi.

ps. ale na frazę "1%" chyba ładnie idziesz w górę :)

Normalne, jakość i ilość linków nie pozwala na przeskoczenie wyżej, po prostu jest lepsza konkurencja.

też tak myślę, ale nie jest źle,

są jakieś dane ile % ludzi wchodzi na drugą stronę google, pomimo że na pierwszej znajduję pożądane informacje?

200 precli i wszystko na jedną frazę? Kurcze, to juz wiem dlaczego mi tak kiepsko idzie :)

na kilka fraz, wykres wszystkich jest podobny.

Przekaż mi 1.5% podatku https://inik.pl

są jakieś dane ile % ludzi wchodzi na drugą stronę google

Znikomy procent użytkowników

Nie bądź takim pesymistą aż. Zależy jakie frazy i jak obstawione przez AdWordsy i inne pierdoły rozpraszające od G... (mapki, inne syfy ich) ale i kilkanaście % nawet jest na 2-3 miejscu jak nic poza serpem nie świeci. Ale to i tak wróżenie z fusów.

Edyta: do usunięcia. Przeczytałem drugą pozycję :P a nie drugą stronę.

za jakieś 3-4 tygodnie poelcam usunąć precle ;) W razie co to https://www.disavow.pl Ci pomoże :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

W tym przypadku to raczej nie jest intratne zlecenie dla Zgreda. Dobrze radzi, jednak nie ma co siać paniki. Chociaż jak znam życie (z autopcji na własnej głupocie) to tak długo będziesz katalogować i preclować aż strona wejdzie do topów lub wypadnie w otchłań. Sam czasem żałuję, że nawet nie wiedziałem co znaczy "pozycjonowanie" w czasach kiedy takie coś wystarczyło.

Tablice fluorescencyjne Led, banery Led - nowoczesnareklama.enstal.pl

są jakieś dane ile % ludzi wchodzi na drugą stronę google, pomimo że na pierwszej znajduję pożądane informacje?

https://www.ittechnology.us/jaki-ctr-daje-pozycja-w-wynikach-wyszukiwania/

W sieci jest tego mnóstwo. Wszystko się jednak sprowadza do marnych procentów. Zależy także od branży, opisu jaki widzi użytkownik pod twoja strona czy dodatków takich jak zdjęcie autora przy wynikach wyszukiwania. Czasem nawet jest więcej wejść na niższą pozycje.

Tablice fluorescencyjne Led, banery Led - nowoczesnareklama.enstal.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności