Skocz do zawartości

Historia Domeny

Imogen

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :) nie znalazłam odp na moje pytanie na forum więc mam nadzieje, że ktoś odpowie na moje pytanie:

Mianowice posiadam domenę www, która prawdopodobnie wpadła w filtr (lecz nie jestem tego pewna ponieważ na kilka fraz strona jest w TOP 10) lecz chciałbym stworzyć nową domenę na innym skrypcie i tutaj moje pytanie:

Czy jeżeli przekieruje stronę główna i podstrony (starego sklepu) na nową domenę (nowego sklepu) czy nowa domena może przejąć historię starej domeny? i np. wpadnie w filtr?

a jak szukałaś? temat wałkowany na forum jak ciasto do pierogów :)

historia domeny może przejść na nową domenę łącznie z filtrem ale nie musi. Więcej komentarzy chociażby tutaj: https://www.forum.optymalizacja.com/topic/193745-filtr-przekierowanie-linkowanie/

ewentualnie jak wpiszesz dwa słowa np. "przekierowanie filtr" w szukajke to masz trochę tych tematów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności