Skocz do zawartości

Pozycjonowanie W .de

Rekomendowane odpowiedzi

@up

Sami Niemcy mają z tym problem: https://www.copypastelove.de/2013/04/braucht-mein-blog-ein-impressum.html oraz https://www.linksandlaw.info/Impressumspflicht-Notwendige-Angaben.html

ale pomyśl... kary są cholernie wysokie. Masz ileś tam precli i wchodzisz w drogę niemieckiej agencji. Myślisz, że nie skorzystają z okazji żeby ciebie podp....? A kary są wysokie i nieuchronne. Pojęcie "jeśli strona jest prowadzona wyłącznie w celach osobistych lub rodzinnych" może być róźnie zinterpretowane przez sąd. Wystarczy, że będzie na stronie adwords lub ich sąd stwierdzi, że linki z blogów maja pozycjonować jakąś tam stronę. Wiem, że masz inne zdanie, ale pamiętaj, że sąd to sąd... zwłaszcza niemiecki :)

I nie łudź się że polskie prawo etc. jak wchodziliśmy do unii tez pierd...li, że nasze prawo będzie górą, a jak jest każdy widzi.

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To umieść ten cholerny impressum, a nie zawracasz ludziom głowę na forum, pierw zadajesz pytanie, ludzie Ci udzielają odpowiedzi, a Ty masz jakieś pretensje i wymyślasz tysiące powodów, ja mam odpowiedź prawnika na ten temat i to mi wystarczy. Pozdro

Szybki i sprawdzony serwer do GSA, CS czy ZennoPostera - SolidSeoVPS

• 2 tygodnie później...

To umieść ten cholerny impressum, a nie zawracasz ludziom głowę na forum, pierw zadajesz pytanie, ludzie Ci udzielają odpowiedzi, a Ty masz jakieś pretensje i wymyślasz tysiące powodów, ja mam odpowiedź prawnika na ten temat i to mi wystarczy. Pozdro

Nie irytuj się, złość piękności szkodzi. Pytałem, bo myślałem, że może ktoś na forum miał z tym jakieś doświadczenia. Poza tym zamieściłem ten wpis, żeby ktoś pomyślał zanim wjedzie na ten rynek i sprawdził dokładnie jakie musi spełniać warunki. Niemcy to nie Polska.

PS Ja też kiedys o coś spytałem prawnika. Słono mnie potem jego niewiedza kosztowała :)

Trzeba samemu poszukać, a nie liczyć na gotowe, nikt tu zresztą nie będzie pokazywał dobrych miejscówek na link.

A jednak jest na kogo liczyć, bo...

Zajrzyj tutaj, posegregowane wg. PageRank,

kolega niżej nie miał problemu by podać link i dzięki mu za to:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności