Skocz do zawartości

[Zlecę] Teksty Na Bloga Firmowego - Wymagana Wysoka Jakość!

jaazoo

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Zlecę teksty na bloga firmowego. Tematyka nie jest łatwa ani wdzięczna - telekomunikacja. Na część tematów będzie tematyka w necie, ale wiele będzie trzeba wyszperać samemu.

Wymagam wysokiej jakości, tak więc z góry dziękuję za oferty 2 zł za 1000 znaków. Jestem w stanie dobrze zapłacić za teksty spełniające oczekiwania - myślę, że w zamian za to, co oczekuję, rozsądną stawką będzie 10 zł/ 1000 znaków.

Oto, jak będzie przebiegać współpraca:

• osoba, którą wybiorę, dostanie do napisania 2 próbne teksty (oczywiście zapłacę za nie) o łącznej długości 5 tysięcy znaków ze spacjami. To nie będą teksty "na już" - będziesz miał/a dobrych kilka dni, aby do tekściorów się przyłożyć. Podam tematykę oraz z grubsza to, co ma się tam znajdować;
  • teksty na bloga sam będę wrzucał, formatował, itd - od copywritera oczekuję jedynie tekstów;
  • jeśli teksty będą mi odpowiadać, podobną małą paczkę będę dawał do napisania co miesiąc. Tzn. pod koniec miesiąca będę wysyłał tematykę i oczekuję napisania tekstów do 7 kolejnego miesiąca.

Chciałbym, aby osoba, która się do mnie zgłosi, przedstawiła mi z grubsza swoje portfolio - a jeśli już pisała teksty na bloga firmowego, to w ogóle byłaby bajka:) Proszę również o informację, czy masz możliwość wystawienia rachunku albo faktury VAT.

Zainteresowanych proszę o kontakt na maila:

biuro@adverso.com.pl

Pozdrawiam,

Jacek Gędłek

Agencja Interaktywna Adverso – skuteczny marketing online

www.adverso.com.pl
biuro@adverso.com.pl
889558056
ul Komandorska 118/120,
bud. B/M lok. 2,
53-345 Wrocław

Firma działająca w ramach fundacji AIP
Akademickie Inkubatory Przedsiębiorczości
ul. Piękna 68,
00-672 Warszawa
NIP 524 249 5143
REGON 015690013
KRS 0000 199402

//ed. dzięki wszystkim za zainteresowanie, już wybrałem zleceniobiorcę:)

Pozdrawiam,

Jacek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności