Skocz do zawartości

gleba.pl

damianD

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Znalazłem wolną domenę gleba.pl. Każdej osoby której pytam się czy jest to ciekawa domena uśmiecha się. Niektórym nazwa ta kojarzy się z ziemią, uprawą roślin a niektórym z upadkiem na ziemię, ze śmiesznymi rzeczami.

Posta napisałem z ciekawości, co sądzicie o tej domenie? Z czym wam się kojarzy taka nazwa? Nie pytam się w kategoriach wyceny.

Ja na poczatku patrze dział "Hosting i ..." i tak co za czlowiek chce rozpoczac hosting na domenie gleba.pl - mnie sie od razu skojarzylo z czestymi padami ;)

Ale domyslam sie ze ta domena z hostingiem nie bedzie miala nic wspolnego.

Ps.

A tak z ciekawosci - kupileś domene i teraz myslisz co z nia zrobić czy juz przed kupnem wiedziales co na niej bedzie ?

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Przeczytany nie dawno dowcip mi sie skojarzył:

Wpada student Akademii Rolniczej do pokoju w akademiku i krzyczy:

- Zaliczyłem glebę! Zaliczyłem glebę!

Więc domena na stronę powiązaną z AR może się nadać :D

EDIT:

ZimZum - jednocześnie to prawie napisaliśmy ;)

E tam wy się nazwami domen przejmujecie. Zobaczcie jak nazywają się polskie firmy:

Władex

Ziutex

- końcówki ex

Roll-bud

rex-bud

-końcówki bud

najlepsze są takie z cyferka na końcu

pakart2

solbet2

Ja sobie założę firmę pakart315 :cray: :cray: :cray:

Jak widać świadomość brandingowa przedsiębiorców w naszym kraju stoi na niebywale wysokim poziomie :D

Nazwą wczasomat bym się nie przejmował bo i tak masz beznadziejną domenę o12.pl

• 5 miesięcy temu...

Zastanawiam się nad stworzeniem serwisu o śmiesznych filmach, zdjęciach, śmiesznych mp3 coś w stylu www.maxior.pl czy www.maxfun.pl

Czy wg was opłaca się robić kolejny serwis tego typu? Czy strona zarobi na siebie?

Wiem jedno, pozycjonowanie tego typu serwisu nie będzie łatwe.

Pozdrawiam i czekam na wasze opinie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności