Skocz do zawartości

Whisky/whiskey

T-K

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

WEstern-Gold.jpg

Tania i dobrze wchodzi, oczywiście z Lidla

za 69,99 możesz kupić teraz w Biederonce Dżonego Wejkera Blak - very very good my frend

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Grant's, Jack Daniels ;) czasami coś z niższej, czasami z wyższej półki. Whisky to naprawdę mega indywidualna sprawa.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

W dniu 30.05.2014 o 21:02, Robbieriviera napisał(a):

oczywiście z Lidla

Nie wiesz co dobre.

W dniu 30.05.2014 o 21:02, Altaica napisał(a):

Whisky to naprawdę mega indywidualna sprawa.

:D No comment's :)

W dniu 30.05.2014 o 21:02, Altaica napisał(a):

MaxPan lubi to

MaxPan wie co to dobra whiskey, ale jak bym miał wybierać między dżemem a Whiskey to bym pewnie miał spory dylemat, bo na tym się wychowałem.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Na początek może klasyka - Glenfiddisch 12yo. Ew. coś łagodnego, np. Dalwhinnie 15yo. Jeśli "świętowanie" w męskim gronie, mocne wrażenia zapewnisz jakimś Ardbegiem, ale to już trochę hardcore :D Choć z drugiej strony, pod cygarko... ;)

- Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus.

W dniu 30.05.2014 o 22:07, Kung Fu SEO napisał(a):

12yo

Że są ludzie, którzy w te bajki wierzą :D Pomyśl tak na zdrowy rozum - czy przechowywanie czegoś przez 12 lat jest warte 90 zł w tesco?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

W dniu 30.05.2014 o 22:14, Kung Fu SEO napisał(a):

Tobie polecam denaturat.

A ja Tobie polecam mleko 3,2%, bo widzę, że nie masz pojęcia o wysokoprocentowych trunkach.

W dniu 30.05.2014 o 22:07, Kung Fu SEO napisał(a):

Na początek może klasyka - Glenfiddisch 12yo. Ew. coś łagodnego, np. Dalwhinnie 15yo. Jeśli "świętowanie" w męskim gronie, mocne wrażenia zapewnisz jakimś Ardbegiem, ale to już trochę hardcore :D Choć z drugiej strony, pod cygarko... ;)

Właśnie zastanawiałem się między Ardbeg 10 a Lagavulin 16.

Quas Primas

W dniu 30.05.2014 o 20:55, T-K napisał(a):

delektują

ams4nd.jpg

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

W dniu 30.05.2014 o 22:21, T-K napisał(a):

Właśnie zastanawiałem się między Ardbeg 10 a Lagavulin 16.

To są Whisky z Isley, mają bardzo zdecydowany, wręcz brutalny smak. Dużo torfu, przydymiane, Ardbeg ma słonawy posmak morskiej wody. Jeśli jesteś na to przygotowany, ok. Jeśli nie, możesz się zrazić.

- Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus.

W dniu 30.05.2014 o 22:23, Beerbant napisał(a):
  W dniu 30.05.2014 o 20:55, T-K napisał(a):

delektują

ams4nd.jpg

Beerbuś, niestety nie wszystkim delektowanie wystarcza....

Czasami trzeba być przygotowanym na niespodziewane odwiedziny kumpla... :D (słabe foto, bo telefonem :D )

lpYS4Ac.jpg

Tak czy inaczej to wszystko szit, najlepsza była "księżycówka" na miodzie i cytrynach robiona przez śp teścia mojej kuzynki ...

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

W dniu 30.05.2014 o 23:24, Beerbant napisał(a):

robiona przez

Co swojskie to swojskie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności