Skocz do zawartości

Błędne naliczanie statystyk Google Adsense

°K°

Rekomendowane odpowiedzi

Widze ze u wszystkich to samo, u mnie takze 3 razy mniej niz np. kilkanascie dni temu (okolice kwietnia i wcześniej)....

Nie u wszystkich na szczęście. U niektórych coraz lepiej :)

Dopasowanie reklam też znakomite. Polskie strony - może akurat sezon na moją tematykę?

U mnie w normie, jeżeli coś się zmieniło to na minimalną niekorzyść. Nie odczułem jednak tego jakoś drastycznie.

Ale w sumie teraz tak sobie myślę, że i odsłon mam teraz więcej, więc możliwe, że zarobki są nieco niższe.

zarobki poszly w dol.. to fakt.. a co do tego "błędu" u mnie było to samo przez 2 dni.. miałem 4000 odslon.. kiedy zwykle mam 12000 .. ale minelo..

przeaz chwile wydawalo mi sie ze moze staty mi tak spadły... niestety to nie to.. nie zrobilem z tym nic.. zadnych maili itp i wrocilo do normy

z tym ze chcialbym spyytac jak google liczy odslony..

codzinnie mam ich 12000 a ze stat.pl wynika ze powinno ich byc 25000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności