Skocz do zawartości

Optymalizacja Pewnego Sklepu. Jakie Słowa Kluczowe?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Ostatnio zająłem się pozycjonowaniem pewnego sklepu internetowego. Chciałbym dowiedzieć się jednak, na jakie słowa kluczowe/frazy pozycjonować tę stronę. Link podeśle na priv. Z góry dzięki za informacje.

Możesz pozycjonować na opony, opony letnie, opony zimowe, kawa ziarnista, kawa ziarnista arabica. Możesz też pozycjonować ba karma dla psów itp.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Ja bym dorzucił jeszcze: owies dla koni, pasza dla świń, ziarna kakaowca, nasiona maryśki, wykałaczki do zębów.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

A to w takim razie podstawowa fraza to chyba grzybki halucynogenne będzie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności