Skocz do zawartości

Sami zapowiadaja ze beda problemy :]

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli nie otrzymałeś płatności za ostatni miesiąc do 25 danego miesiąca, proszę skontaktować się z nami używając Swojego adresu e-mail i dołaczyć szczegóły czeku Twojej płatności.

czy mam przez to rozumiec ze jezeli w panelu do 25-go nie pojawi sie "platnosc" mam inm napisac ? wole sie upewnic bo przychodow jak nie bylo tak nie ma :P

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

W takim razie wychodzi na to, że te porady się wyświetlają losowo jak leci, bez względu na ustwienia konta. Akurat ta porada dotyczy czeków.

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

.. Intru, nie pieprz głupot chociaż Ty, co? :]

wiem ze o czek ale wolalem sie upewnic co oznacza dla nich do 25-go dnia ;)

teraz zobaczylem zawsze platnosc mialem 23-24-23-23-24 - czyli 24-go zaczynam sie martwic jak nie bedzie bo przychodow jak nie bylo tak nie ma :D

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

U mnie też cisza - pewnie jest to cisza na większą skalę, przynajmniej mam nadzieję, że akurat teraz mnie Google nie zaskoczy. :cray:

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności