Skocz do zawartości

BMW M3 E92 po ulicach Warszawy

SzlafRock

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To Polskie prawo jest chore.. Prokuratora nie uznała tego "popisu" jako wydarzenia, które mogliby określić próbą spowodowania katastrofy w ruchu lądowym.. To teraz takie pytanie, jak prokuratora definiuje słowo: "katastrofa w ruchu lądowym"? Gościu jedzie 200 km/h w centrum Warszawy, w ogóle nic sobie nie robi z przepisów drogowych, ani też nie uważa na przechodniów, dopiero jakby kogoś rozjechał, to byłaby katastrofa?

Jeżeli Polska dalej będzie się tak "rozwijać" to w tym kraju zostaną tylko same moherowe berety kaczyńskiego, a cała młodzież wyjedzie za granicę.

W dniu 13.06.2014 o 06:54, Krisuuu napisał(a):

To teraz takie pytanie, jak prokuratora definiuje słowo: "katastrofa w ruchu lądowym"?

O katastrofie w ruchu lądowym, można mówić dopiero gdy bierze w niej udział minimum 10 osób lub 3 auta.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

W dniu 13.06.2014 o 06:54, Krisuuu napisał(a):

To Polskie prawo jest chore.. Prokuratora nie uznała tego "popisu" jako wydarzenia, które mogliby określić próbą spowodowania katastrofy w ruchu lądowym.. To teraz takie pytanie, jak prokuratora definiuje słowo: "katastrofa w ruchu lądowym"? Gościu jedzie 200 km/h w centrum Warszawy, w ogóle nic sobie nie robi z przepisów drogowych, ani też nie uważa na przechodniów, dopiero jakby kogoś rozjechał, to byłaby katastrofa?

Jeżeli Polska dalej będzie się tak "rozwijać" to w tym kraju zostaną tylko same moherowe berety kaczyńskiego, a cała młodzież wyjedzie za granicę.

Nie jestem za tym aby naginać prawo tylko, dlatego że jest dziurawe.

Wyciągnąć konsekwencje i zmienić odpowiednie przepisy.

Wdrożenia sklepów Prestashop: www.selljus.pl

Rozumiem, że waszym zdaniem tego gościa trzeba wsadzić do więzienia, najlepiej z mordercami i to na 50 lat odsiadki ?

Nielegalne wyścigi samochodowe odbywają się na całym świecie i nikomu nie przyszło na myśl, żeby kogokolwiek zamykać w pierdlu.

Należy zabrać prawo jazdy, skierowac na badania psychiatryczne i nałożyć najwyższy mandat.

Swoją drogą w Polsce (wbrew pozorom) bardzo trudno jest się gdziekolwiek rozpędzić, żeby nie ponieść konsekwencji.

Nie wiem, może ja mam pecha, bo dwa moje wjazdy na A4 skończyły się mandatami 1000 zł +10 punktów

W dniu 12.06.2014 o 18:02, M_a_T napisał(a):

Najpierw musiałby rozjechać i zabić ludzi dopiero prokuratura uznałaby to za przestępstwo :olaboga: z tymi biegłymi to co będą uciekać przed pędzącym samochodem?

a co jeśli gość to syn prokurator ? Dlaczego prokuratura działa tak opieszale ? Normalnego człowieka po jednym piwku za jazdę na rowerze już dwano wysłali by na sybir na 20- lat.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności