Skocz do zawartości

BMW M3 E92 po ulicach Warszawy

SzlafRock

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak by się postarali i to bardzo szybko wybili by mu z głowy taką jazdę

https://www.experto24.pl/lifestyle/auto-moto/auto-i-prawo/w-jakich-sytuacjach-mozna-stracic-samochod.html

sądzę że kilka takich spraw i liczba takich idiotów spada masakrycznie

ps. swoją drogą zazdroszcze gościowi umiejętności :/

Gdyby nie cichy czy głośny aplauz, "fani" na You Tube i w realu ten gość by tego nie robił. Podziwianie psychola to prowokowanie dramatu niewinnych ludzi. Bo w końcu coś mu się nie uda, nawalą hamulce lub ktoś zmieni pas albo wejdzie na jezdnię bo nie zauważy, że jedzie wariat.

Jakiekolwiek podziwianie tego pt. mordercy to krzywda jego ofiar w przyszłości. Wyobraź sobie, że Ty albo ktoś z Twoich bliskich może mieć pecha i trafić na niego. I co wtedy? Dalej się będziesz ślinił oglądając jego filmik?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Jakiekolwiek podziwianie tego pt. mordercy to krzywda jego ofiar w przyszłości. Wyobraź sobie, że Ty albo ktoś z Twoich bliskich może mieć pecha i trafić na niego. I co wtedy? Dalej się będziesz ślinił oglądając jego filmik?

wole na drodze trafić na takiego co tak umie jeżdzić i tak reagować niż na szczeniaka co własnie dostał na urodziny taką furę i naśladuje swoich bochaterów z YT.

Nie podziwiam jego tylko jego umiejętności - chyba jasno sie wyraziłem . Czytanie ze zrozumieniem się kłana :)

https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_2449197079&feature=iv&src_vid=kSBu4keucmE&v=yDnxyCGB8Qw

Jeśli chodzi o tego osobnika dopuszczalne jest tylko potępienie. Nie ma w jego postępowaniu niczego pozytywnego. To popisy przyszłego mordercy. Kropka.

Jeśli ktoś szuka w tym czymś pozytywów to myślenie się kłania.

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

ale w umiejętnościach owszem

1&srcw=1024&srch=768&dstw=1024&dsth=768

Umiejętności widzę, że ma pierwszorzędne, nic tylko zazdrościć.

I jeszcze jedno. Myślisz, że kierowcy rajdowi nie mają umiejętności? Mi się wydaje właśnie że mają i to nie tylko umiejętności a przede wszystkim zdolności logicznego myślenia i przewidywania sytuacji na drodze. Dlatego też w ruchu miejskim jeżdżą z prędkością dostosowaną do tego typu drogi i warunków. Tutaj ewidentnie gościowi popie...ł się tor wyścigowy z ruchem ulicznym w którym może spotkać innych uczestników a za ich zachowanie nie może odpowiadać. Dlatego twierdzę, że w pałce za dużo to on nie ma, ale jak chcesz takich ludzi podziwiać...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Umiejętności widzę, że ma pierwszorzędne, nic tylko zazdrościć.

Mi się wydaje właśnie że mają i to nie tylko umiejętności a przede wszystkim zdolności logicznego myślenia i przewidywania sytuacji na drodze

zdarza się nawet najlepszym

https://www.youtube.com/watch?v=P2FtNUDKLcM

Chołowczyc nie raz się przyznał że przegina na drodze :).

Nie podziwiam jego tylko jego umiejętności

On ma umiejętności nabyte chyba na NFS.

Taka jazda autem o dużej mocy nie jest trudna, trudniejsze jest myślenie. Tych umiejętności kolo nie nabył.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

zdarza się nawet najlepszym

NIe ma to jak porównanie toru F1 do 3 pasmówki w warszawie :D

Tam ryzykują, bo bez ryzyka nie mają szans na wygraną, ale jak widzisz nawet po takim spotkaniu z bandą niewiele mu się stało. Tam też nie spotka przypadkowego przechodnia na torze, nie wyjedzie mu nic z podporządkowanej...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Na torze zawodnicy podejmują świadome ryzyko, na miejscu są ratownicy. Pt. morderca z bmw zabić może przypadkowe osoby. Jeśli Ty podziwiasz jego jazdę to nie mam pytań. Na skutek Twojego podziwu gość będzie nagrywać kolejne filmy w których mogą ucierpieć niewinne osoby. Czyli w jakiejś części dzięki Tobie może ktoś zginąć.

NIe ma to jak porównanie toru F1 do 3 pasmówki w warszawie :D

czyli że gdzie trzeba mieć większe umiejętności ?? :D

morderca z bmw zabić może przypadkowe osoby

zdaję sobie z tego sprawę dlatego nigdzie nie napisałem że pochwalam takie wyścigi i im kibicuję

Na skutek Twojego podziwu gość będzie nagrywać kolejne filmy

jesli go wypuszczą bo już wiedzą kto to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności