Skocz do zawartości

BMW M3 E92 po ulicach Warszawy

SzlafRock

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe czy dostanie godziny społeczne jak JA (jako dzieciak również chciałen być bohaterem, lecz wyciągnąłem pewne wnioski, iż Jawa to nie amulet nieśmiertelności czy rzucą maks 2 tyś kary, niska szkodliwość czynu etc ;)

Jaja jak berety

Po pierwsze TYLKO DEBIL tak się zachowuje na TŁOCZNEJ ULICY, co innego gdyby to była na zamkniętej trasie ustawka a niech ciśną ile chcą, ale w takim miejscu? To każdy kogo mijał, powinien dostać odszkodowanie, za narażenie jego zdrowia i życia

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

takie są prawa kierowców i tej marki

Znaczy jacy? (generalizujesz ) Mówisz o tych co cenią ją za modele z poprzednich lat (jak ja) czy dzisiejszych rozpieszczonych dzieciaków co uważają iż Bardzo Mały Wacek, (czyli BMW) to auto szpan czy dla dresa?

Z chęcią chciałbym mieć Beetę, powiedzmy starą tróję w skórze, ale nie po to by nią ciąc 200-300 klocków na godzinę, po prostu cenię klasykę (stare zegary, prawie zero elektroniki, zwłaszcza w silnikach ;) ale nie stać mnie na :

-Remont, tankowanie plus ceny za części zamienne

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

O Bogusiu od rana w TVNie opowiadaja :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

______

transport przeprowadzki szczecin

Hehe, spamisz czy nie wiesz, jak ustawić sygnaturkę? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności