Skocz do zawartości

BMW M3 E92 po ulicach Warszawy

SzlafRock

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pffff, też mi osiągi , na komarku prawie do setki dociągnąłem ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Dziś w Zetce mówili że z wypożyczalni. W wypożyczalni milczą na ten temat :D

Tak więc nie ma co zazdrościć: ani hajsu, ani rozumu.

To tym, bardziej powinni mu zamknąć działalność

Ktoś taki nie powinien jej prowadzić, dożywotni zakaz prowadzenia samochodów nawet TACZKI

Ulica to nie tor do F1 czy GTA

Nie ważne jakie ma ku takiej jeżdzie kwalifikacje

Powiedzmy sobie szczerze, ten debil jechał pod prąd, a gdyby z naprzeciwka jechał ktoś ze swoją rodziną?

Tak dla zainteresowanych (choć nieświadomych) to osoba która osiągała sukcesy

DSC_07111-600x403.jpg

Powyżej 2012 Poznań pozdro, już nie doszukujcie się tutaj amatora, więcej informacji nie udzielę bo po co?

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

ciągłą przekraczam jak jestem bardzo zmuszony ( motorem się nie liczy ) i widzę znaki drogowe !!

Co za debilne podejście, jak się motorem nie liczy łamanie prawa? Jak wyprzedzać na ciągłej? Jak widzisz znak wyprzedzając samochó na ciągłej? (większy gabaryt i nie widzisz, więc dla mnie zachowanie godne pogardy)

Oczywiście, bo trzeba ciągłą przekroczyć bo się minuty czy 5 nie chce poczekać (cierpliwość)

Takim kierowca powinien mieć zabrane dożytownio prawko (i uwierz, mówię to jako osoba mająca prawo jazdy A od ponad dekady, więc nie żartuj iż motocyklista musi przekraczać ciągłą by wyprzedzić, widać masz zero doświadczenia w zakresie odpowiednich relacji, większość "wolniej" jadących samochodów ciebie przepuści, bez potrzeby schodzenia na drugi pas)

Zablokujcie ten temat, bo widzę iż łamanie prawa drogowego to moda oraz szpan

(Tak jak mówiłem, byłem młody, głupi i nierozważny, mając 17 lat zachowałem się jak owi motocykliści ale konsekwencję poniosłem a swój błąd zrozumiałem, odpracowałem również swoje winy)

Teraz gdy w czasach GTA czy internetów, każdy ma motÓr lub maluchem próbuje udawać Porsche, to nie jest wyzwanie (jak kiedyś) lecz debilizm, takich rzeczy się nie dokumentuje a jedynie z czasem człowiek rozumie, iż był kretynem

też mogę być takim figurantem :tancze:

Nie masz auta, nie masz podejścia i doświadczenia ani umiejętności, bo ktoś kto "jeździ na granicy" przyzwoitości, także motocyklem siedzi cicho, a nie pieprzy na głos jak łamie prawo, ja jako motocyklista widąc ciebie w takiej sytuacji, dogoniłbym zadzwonił na policję a najpierw dał po ryju

Dziękuje i tyle mam do powiedzenia

(Droga to nie folwark na którym "róbta co chceta")

Chcesz być bohaterem, mistrzem czy sprawdzić swoje umiejętności? Jedź na tor, takich ci u nas "WIELE"

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Co za debilne podejście, jak się motorem nie liczy łamanie prawa? Jak wyprzedzać na ciągłej?

pipa z Ciebie nie motocyklista . fotke na awatar chyba z netu sciągnąłeś . Jak znasz sie choć trochę na motocyklach to powinieneś wiedzec że temperatura cieczy chłodzącej w stojącym w korkach motocyklu może przegrzać silnik . Nawet nie wspominam o motocyklach chłodzonych powietrzem . Jeszcze mi się nie zdarzyło przekraczając ciągłą przed przejściem czy światłami żebym został ukarany bądź upomniany baaaa - wyprzedzając samochody stojące na światłach zmniejszam też korek więc nie trzeba być geniuszem żeby wiedzieć czemu nie karze się motocyklistów wyprzedzających samochody na światłach.Jak moto stoi przed Tobą to płaczesz że taki wąski a miejsca co samochód zajmuje. Jak nie masz wyobraźni to i łyżką się pokaleczysz dlatego wszytko można robić ale z głową.

Dziękuje i tyle mam do powiedzenia

trzymam za słowo. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności