Skocz do zawartości

BMW M3 E92 po ulicach Warszawy

SzlafRock

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

pipa z Ciebie nie motocyklista . fotke na awatar chyba z netu sciągnąłeś .

Poszukaj dobrze, gdzieś tutaj są moje dwa zdjęcia z bliska i nie z neta, kto ze mną współpracował ten "niekiedy" wiedział co obię i gdzie, tak masz rację pieprzę jak ty iż jestem nieśmiertelny

Pytanie za 100 punktów jesteś w stanie udowodnić, iż TY to TY i masz prawo jazdy? Bo ja tak, jeśli nie to skończ waść

Jak znasz sie choć trochę na motocyklach to powinieneś wiedzec że temperatura cieczy chłodzącej w stojącym w korkach motocyklu może przegrzać silnik .

Czy ktoś może mu wytłumaczyć czym jest układ chłodzenia w silnika? (bo przecież jako doświadczony motocyklista wiesz, iż nie pokazuje nigdy prawdziwej temperatury licznik w momencie gdy jest "zapchany" cylinder a nie temperatura, dochodzi do tego zwłaszcza jeśli ktoś nie przygotował się do okresu letniego po zimowym) Oraz temu komuś powyżej jak wiele czynników może mieć na "temperaturę wpływ"
Może wymienię kilka :
-Chłodnica (potrzeba odkamienienia jej)
-Problem z wentylatorem oraz termostatem
-Czy jesteś pewien, że masz optymalne otwarcie zaworu?
-Zapowietrzenie
-Przy pracy silnika na sucho vel zimno temperatura nie może przekraczać 80 stopni
-Przedmuchaj cylinder
I WIELE WIELE INNYCH POWODÓW DLA KTÓRYCH STANIE W KORKU TO NIE POWÓD DO PRZEGRZANIA SIĘ PŁYNU
jednak czekaj pseudo znawco, jak to zagotował ci się płyn a czujnik? A wentylator? to co nic się nie włącza? Mało tego podpowiem ci, drugi czujnik masz najczęściej przy chłodnicy
W pierwszej kolejności jak gotuje się płyn to nie patrzy się na słońce a na TERMOSTAT i WŁĄCZNIK WENTYLATORA
Ps. To mój contect i moja wiedza nie wiedza zdobyta z NETA
TAK AVATAR Z GOOGLE (ale mój) jak i zdjęcie poniżej
Zanim mnie ocenisz dodam tylko tyle PATRZ JAK JESTEM UBRANY (nie na góry, nie jak turysta a jak CZŁOWIEK, który po cichu zrealizował jeden ze swoich celów)
NIE ŁAMIĄC PRZY TYM PRAWA I ROBIĄC TO WIELE LAT TEMU
Z wieloma osobami współpracowałem zawsze podpisując się IMIENIEM I NAZWISKIEM (nie jestem więc anonimową osobą)
Ryj zakryłem, ale TO JA ;)
Rok 2007-2008
6a3708ef1fe66015m.jpg
Daj teraz coś od siebie, chociażby coś na tematy które poruszasz od sukcesów w pozycjonowaniu, po miliony które zarabiasz jakikolwiek dowód a nie słowo i wrzucane dennych tekstów w stylu "silnik się grzeje" :D bo zawsze jest tego powód..
Ps nr 2. Jestem w stanie jutro odwiedzić kogokolwiek z ZG czy NS, pogadać, pokazać iż ja to ja, nawet podejść do ich firmy na kwadrans by powiedzieć miłego dnia a TY?
Jestem za stary by szukać uznania czy szpanować, jestem tym kim jestem i mam tyle ile mam, ale swoje cele czy marzenia umiejętnie realizuje po cichu, nie szpanując i nie oszukując na ile mnie stać, nie żyje ponad stad
Nie pytaj mnie o FB czy NK gdyż takowych nie posiadam
JESTEM HERKULES
Teraz w swoich wirtualnych marzeniach idź łamać prawo, przekraczać ciągłą, i udawać fajnego, dobrze iż to tylko marzenia

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Żeby nie było ot to ten cały Boguś ma wypożyczalnie samochodów sportowych stąd te fury... przynajmniej tak pisali na wykopie.

Z czasem może wyjdzie na jaw, jakim dysponuje wsparciem, zwłaszcza rodziców w osobie mamy, ale ja jak mówiłem, nie wiem tego z internetów, jak go nie złapali nie moja sprawa, ale dla mnie debil nie bohater, już wolę tego maszynistę co zahamował dziś przed dzieckiem co bawiło się na torach

@Herkules Mnie porzekonałeś, gdzie można na Ciebie głosować? ;)

Dla mnie każdy jest bohaterem własnego losu i to ja oddałbym głos na dobrego ojca (jest tutaj kilka przykładów wskazana akcja użytkownika Bori 79 czy innych rodziców) na kogoś kto zatrudnia pracownika i go szanuje, na kogoś kto żyje z uśmiechem na twarzy z radością na sercu, na mnie głos nie warty uwagi ja jej nie chcę

Wolę stać z boku panowie choć mam dosadny język ale jestem wdzięczny życiu i losowi, że ja mam co jeść i gdzie spać, ambitny jestem ale nie potrzebne mi do szczęścia nierealne marzenia czy aspiracje

Przepraszam za indywidualny spam, wrzucę więc coś na dobranoc ;)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Odnośnie tego potencjalnego mordercy wypowiedział się Kuchar:

Nie widzę, żadnej różnicy pomiędzy facetem, który wychodzi z karabinem na ulicę i zaczyna strzelać do tłumu, a tym kretynem z BMW. I jeden i drugi, jeśli kogoś trafi to zabije - podkreśla Kuchar.

https://sport.wp.pl/kat,1778,title,Tomasz-Kuchar-dla-WP-slowa-rzecznika-policji-to-skandal,wid,16671730,wiadomosc.html?ticaid=112e32

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Ale jaja, oni go jeszcze nie zatrzymali? Przecież mają już jego dane!

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Widząc cały czas co się dzieje jestem zdania ,ze to jakaś prowokacja i sprawa rozejdzie się po kościach złapią go.
Będzie wielki sukces policji pewnie nawet Premier się wypowie.

sprawa ucichnie wypuszczą go beda kazali trzymać mordę na kłódkę i nie szaleć i tyle.

koniec kolejnej sensacji inaczej bym myślał gdyby te szaleństwa były za jakiś czas ale nie teraz kiedy wszyscy trąbią o zaostrzeniu przepisów.

Wordy maja mało chętnych wiec trzeba napędzać interes.

Tylko stary kierowca ma większy problem zdać niż młody,bo stary ma już pewne nawyki.

A tu wszystko musi być jak w zegarku byle pierdoła i nie zdajesz :D

Widząc cały czas co się dzieje jestem zdania ,ze to jakaś prowokacja i sprawa rozejdzie się po kościach złapią go.

No tak, ale w jakim znaczeniu prowokacja? Premier miałby sprowokować kierowcę do takich czynów, tylko po to, żeby się pochwalić o swoim sukcesie złapania przestępcy? Gdzie w tym byłby biznes dla premiera? To bardziej byłaby prowokacja policji niż premiera.

To nie to BMW :D Swoją droga musiał byś pewien swoich umiejętności skoro tak szalał taka drogą furą :P

Zapraszam na mojego bloga o tematyce seo i nie tylko, zapraszam na: https://toplinkx.pl/blog/ i https://www.facebook.com/toplinkx :nauka:

upvc fitters

z tego co widzę to pojawia się coraz więcej głosów ,że jest to prowokacja.

Nie sądzę, żeby to była jakaś grubsza prowokacja. Znam wielu takich kolesi, którzy mają dużo pieniędzy i chcą w jakiś sposób się dowartościować inaczej niż wszyscy ludzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności