Skocz do zawartości

BMW M3 E92 po ulicach Warszawy

SzlafRock

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To Polskie prawo jest chore.. Prokuratora nie uznała tego "popisu" jako wydarzenia, które mogliby określić próbą spowodowania katastrofy w ruchu lądowym.. To teraz takie pytanie, jak prokuratora definiuje słowo: "katastrofa w ruchu lądowym"? Gościu jedzie 200 km/h w centrum Warszawy, w ogóle nic sobie nie robi z przepisów drogowych, ani też nie uważa na przechodniów, dopiero jakby kogoś rozjechał, to byłaby katastrofa?

Jeżeli Polska dalej będzie się tak "rozwijać" to w tym kraju zostaną tylko same moherowe berety kaczyńskiego, a cała młodzież wyjedzie za granicę.

To teraz takie pytanie, jak prokuratora definiuje słowo: "katastrofa w ruchu lądowym"?

O katastrofie w ruchu lądowym, można mówić dopiero gdy bierze w niej udział minimum 10 osób lub 3 auta.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

To Polskie prawo jest chore.. Prokuratora nie uznała tego "popisu" jako wydarzenia, które mogliby określić próbą spowodowania katastrofy w ruchu lądowym.. To teraz takie pytanie, jak prokuratora definiuje słowo: "katastrofa w ruchu lądowym"? Gościu jedzie 200 km/h w centrum Warszawy, w ogóle nic sobie nie robi z przepisów drogowych, ani też nie uważa na przechodniów, dopiero jakby kogoś rozjechał, to byłaby katastrofa?

Jeżeli Polska dalej będzie się tak "rozwijać" to w tym kraju zostaną tylko same moherowe berety kaczyńskiego, a cała młodzież wyjedzie za granicę.

Nie jestem za tym aby naginać prawo tylko, dlatego że jest dziurawe.

Wyciągnąć konsekwencje i zmienić odpowiednie przepisy.

Wdrożenia sklepów Prestashop: www.selljus.pl

Rozumiem, że waszym zdaniem tego gościa trzeba wsadzić do więzienia, najlepiej z mordercami i to na 50 lat odsiadki ?

Nielegalne wyścigi samochodowe odbywają się na całym świecie i nikomu nie przyszło na myśl, żeby kogokolwiek zamykać w pierdlu.

Należy zabrać prawo jazdy, skierowac na badania psychiatryczne i nałożyć najwyższy mandat.

Swoją drogą w Polsce (wbrew pozorom) bardzo trudno jest się gdziekolwiek rozpędzić, żeby nie ponieść konsekwencji.

Nie wiem, może ja mam pecha, bo dwa moje wjazdy na A4 skończyły się mandatami 1000 zł +10 punktów

Najpierw musiałby rozjechać i zabić ludzi dopiero prokuratura uznałaby to za przestępstwo :olaboga: z tymi biegłymi to co będą uciekać przed pędzącym samochodem?

a co jeśli gość to syn prokurator ? Dlaczego prokuratura działa tak opieszale ? Normalnego człowieka po jednym piwku za jazdę na rowerze już dwano wysłali by na sybir na 20- lat.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności