Skocz do zawartości

Wtyczka video

roberto999

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmm chyba niedokładnie wytłumaczyłem, albo nie potrafię podanej przez Ciebie wtyczki obsłużyć. Jak na razie tworzy mi ona jedynie miniatury filmów. Mi chodzi o to, że: mam podstronę z kilkoma filmami, została ona opublikowana jakiś czas temu. Zniknęła z pierwszej strony WP i jest gdzieś dalej. Chodzi mi o wtyczkę która da mi możliwość prezentowania miniaturek filmów na pierwszej stronie WP, po kliknięciu w filmik zaczyna się on odtwarzać. Coś jak na zasadzie okienka facebooka gdzie masz fotki kont.

• 2 tygodnie później...

Bardzo dobry jest Video List Manager. Dodajesz różnego rodzaju filmiki, te wyświetlaja się w postaci miniaturek oraz tytułu. Po kliknięciu na miniaturkę otwiera się popup z filmikiem. Jeżeli chcesz to posiadam wersję tego pluginu, który otwiera filmik w nowej podstronie z możliwościa dodawania komenatrzy itp.

Największa pobieralnia programów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności