Skocz do zawartości

Podręczniki pt - Pozycjonowanie i Optymalizacja

Kubiset

Rekomendowane odpowiedzi

A ta w ogóle, to jesteś na poziomie podstawowym z SEO i kupiłeś ten kurs? Bo w sumie od tego powinniśmy zacząć.

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Każdy z nas jest na poziomie podstawowym. Ani ja, ani Ty nie znamy algorytmu. Ktoś, kto zna ten cały bajzel i patrzy na poziom naszej wiedzy ma pewnie niezły ubaw...

Tak, kupiłem. Chciałem w końcu dowiedzieć się co to jest white seło. Niestety przekonałem się znowu, że nie ma czegoś takiego:)

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Chciałem w końcu dowiedzieć się co to jest white seło.

;)

wojtekk, nie oszukujmy się. Osoba chcąca dowiedzieć się tego, jak pozycjonuje się viagrę, nie jest na poziomie podstawowym i ten kurs nie jest dla niej. Podobnie jak książki reklamowane po prawej stronie czy szkolenia, z których planu wynika, że nie prezentują case study konkurencyjnych branż, tylko rozbijają na części wszystkie elementy, które mogą mieć wpływ na ranking.

wojtekk, możesz na adres lexy82@gmail.com przesłać mi adres mailowy, na który składałeś zamówienie? Napisałabym na priva, ale pojawia się błąd.

dlaczego nikt głośno i wyraźnie nie powie tego, że wszelkie sztuczki pozycjonowania można sobie włożyć do gablotki na pamiątkę ? algorytm idzie w kierunku kupowania płatnej reklamy google i odkąd zacząłem to robić wychodzi mi taniej niż zaplecza, specjaliści od seo itp. Liczy się wykonanie strony, gust użytkownika, treść która przyciąga uwagę, dobra jakość obsługi klienta i kasa na płatną reklamę - droga na skróty skończyła się właśnie, można kupowac linki ale to działa na 2-3 tygodnie potem kop w zadek od algorytmu i żegnaj pozycjo :)

Piotr: nie każdemu wyjdzie taniej i lepiej ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Piotr: nie każdemu wyjdzie taniej i lepiej ...

to znaczy, że powinien szukać innej branży... obecną sytuacje w internecie porównam z latami 90-tymi w Polsce i handlem na Stadionie Narodowym, czy pod PKiN...Stały budy, szczęki, kasa płynęła szerokim strumieniem, a ludzi nie interesowało w jakich warunkach kupują. Zarabiało się nieźle, - potem przyszły Galerie handlowe i ci sami klienci poszli kupować te same towary w pięknych wnętrzach z wysokim czynszem, ale nielicznych było stać na taki czynsz... to samo dzieje się właśnie teraz z internetem, pieniądze wypychają słabszych z rynku, skończyła się pewna era, internet w Polsce się cywilizuje, koniec katalogów, zaplecz, scrapebox, xrummer itp moga być narzędziami dla stron nielegalnych (hazard, generyki, ero )- jakość wkroczyła i teraz jakość + płatna reklama, droga na skróty działa od jednej aktualizacji do drugiej....czyli krótko :)

droga na skróty skończyła się właśnie, można kupowac linki ale to działa na 2-3 tygodnie potem kop w zadek od algorytmu i żegnaj pozycjo

Uwierzysz że można w ciągu 6 miesięcy wydać na linki 100 pln i zarobić ponad 3000 pln ?

nie wierzę , internet był ostatnim bastionem, gdzie stosunkowo tanio można było zaistnieć biznesowo ale właśnie się to kończy, kasa wkracza i kasa wytnie

Uwierzysz że można w ciągu 6 miesięcy wydać na linki

Nie uwierzę, dla mnie jest nie do pojęcia jak można wydawać na linki, albo za nie płacić ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Uwierzysz że można w ciągu 6 miesięcy wydać na linki

Nie uwierzę, dla mnie jest nie do pojęcia jak można wydawać na linki, albo za nie płacić ;)

Nie uwierzę, że pracujesz charytatywnie ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nie uwierzę, dla mnie jest nie do pojęcia jak można wydawać na linki, albo za nie płacić

Ty zamieszczasz linki hurtowo, jednak nigdy nie wejdziesz automatem tam gdzie dosłownie kilka linków robi topy + dodatkowe bonusy np. w postaci ruchu.

Nie mówię tu tylko o pieniądzach. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

dlaczego nikt głośno i wyraźnie nie powie tego, że wszelkie sztuczki pozycjonowania można sobie włożyć do gablotki na pamiątkę ? algorytm idzie w kierunku kupowania płatnej reklamy google i odkąd zacząłem to robić wychodzi mi taniej niż zaplecza, specjaliści od seo itp. Liczy się wykonanie strony, gust użytkownika, treść która przyciąga uwagę, dobra jakość obsługi klienta i kasa na płatną reklamę - droga na skróty skończyła się właśnie, można kupowac linki ale to działa na 2-3 tygodnie potem kop w zadek od algorytmu i żegnaj pozycjo :)

No widzisz, Ty masz takie sprawdzone sposoby, ja znowu mam swoje i to się nazywa piękno pozycjonowania ;)

jednak nigdy nie wejdziesz automatem tam gdzie dosłownie kilka linków robi topy

Z pewności, za to ja mam takie miejscówki do których wchodzę automatem, do których Ty nawet ręcznie nie wejdziesz :) i na frazy o jakich piszesz też wystarczy kilak linków. Widzisz różnicę?

Nie uwierzę, że pracujesz charytatywnie ;)

A kto pisał o pracy charytatywnej? Ja napisałem, że za linki nie płacę bo to jest głupota płacić za linki, jeżeli można je mieć na tony za darmo. Wystarczy poszukać.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności