Skocz do zawartości

Proszę o ocenę strony niewerbalne.pl

Marcinle

Rekomendowane odpowiedzi

Marcinle, nie pomyliłam się i nie miałam złego dnia ;) Strona była za szeroka i bardzo kiepska, zresztą kolejne szablony też są do kitu (ta teraz też jest za szeroka, wizualna tragedia) :( Masz tego bloga na Joomli..? Joomla ma dużo darmowych naprawdę wysokiej jakości szablonów - nie wiem, skąd bierzesz te paskudztwa... Na dodatek przez twoje zmiany te szablony robią się jeszcze koszmarniejsze - to menu gigantyczne kolorowe, w dziwnym miejscu... Może poszukaj na joomlaos.de I co masz na myśli pisząc o mojej stronie? Chodzi ci o tę z linka z podpisu? Coś ci się źle wyświetla? Raczej to niemożliwe... Ale podaj proszę szczegóły.

Profesjonalne stoiska targowe - https://kornet.pl Proste strony internetowe, loga, wizytówki... --> moje projekty.

• 4 tygodnie później...

Marcinle, nie pomyliłam się i nie miałam złego dnia ;) Strona była za szeroka i bardzo kiepska, zresztą kolejne szablony też są do kitu (ta teraz też jest za szeroka, wizualna tragedia) :( Masz tego bloga na Joomli..? Joomla ma dużo darmowych naprawdę wysokiej jakości szablonów - nie wiem, skąd bierzesz te paskudztwa... Na dodatek przez twoje zmiany te szablony robią się jeszcze koszmarniejsze - to menu gigantyczne kolorowe, w dziwnym miejscu... Może poszukaj na joomlaos.de I co masz na myśli pisząc o mojej stronie? Chodzi ci o tę z linka z podpisu? Coś ci się źle wyświetla? Raczej to niemożliwe... Ale podaj proszę szczegóły.

Zmieniłem szablon. Strona nie była aż tak szeroka kiedy wyświetlałem ją na firefoxie może otworzyłaś ją na innej przeglądarce albo co innego . Tak chodziło mi o link i o białe tło przy przewijaniu w dół ale teraz widzę to poprawiłaś .

--------------------

Zmieniłem szablon i układ strony proszę o ocenę .

Teraz szerokość jest według mnie ok, wcześniej strona była za szeroka (na każdej przeglądarce - ja korzystam z Firefoxa). Ale wizualnie dalej koszmar tragedia :( Prostota jest najlepsza, więc radziłabym pokasować te wszystkie koszmarki graficzne w rodzaju "Zadaj pytanie" czy "logo", tak samo paskudne zielone menu z prawej strony z pomarańczowymi linkami... Zamiast tych grafik lepiej już wrzucić same teksty pogrubione w odpowiednim kolorze, tutaj może np. granatowym..? W menu z prawej strony linki bym zrobiła białe na szaroniebieskim tle, a odnoszący się do aktualnego działu bym tylko pogrubiła. No nie wiem, po prostu nie ogarniam, dlaczego ciągle wynajdujesz takie paskudztwa, przecież to ciężko nawet ratować jest... W przeciętnym szablonie wystarczy tylko wybrać jeden obrazek do tła w topie, i już, nic więcej nie trzeba, by było fajnie. Ciągle też są rażące błędy w tekstach, powtarzają się np. spacje przed przecinkami :)

W "mojej" stronce nic nie poprawiałam, nie wiem, dlaczego się tak dziwnie u ciebie wyświetlało przez chwilę... Coś raczej po twojej stronie musiało być. Ale dobrze, że już jest dobrze :)

Profesjonalne stoiska targowe - https://kornet.pl Proste strony internetowe, loga, wizytówki... --> moje projekty.

Precel nie precel ale liczy sie gest. Popraw układ www, kolorystykę i będzie ok. Nie przejmuj się opiniami innych, które nie wnoszą nic do tematu.

Masz chęc porozmawiać o dzisiejszym SEO? Masz pewne problemy, obiekcje? Napisz. Jestem otwarty na szczere rozmowy i spostrzeżenia poparte własnymi przykładami.

PW lub @ karol_marczak(małpa)kinowoonline.pl

Ładny layout. Zalecam poprawić parę szczegółów dzięki którym strona będzie wyglądać jeszcze lepiej.

• stwórz poprawnego favicona
  • stwórz klikalne logo odsyłające na stronę główna
  • ważne: zmień czcionki, używasz więcej niż dwóch różnych fontów szeryfowych. Niezbyt dobrze to wygląda.
  • błędy ortograficzne są nawet w menu ;)
  • strona posiada miejscami anglojęzyczny interfejs
  • NIE PISZ POSTÓW WERSALIKAMI
  • zaokrąglone krawędzie elementów projektu każą go datować na lata przed 2009 ;)

więcej mi się nie chce...

Pozdro!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności