Skocz do zawartości

System dodatkowych punktów - zamkniety

piotrek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

problem w tym że ja i kilka osób, które prosiłem o pomoc nie znaleźliśmuy do tej pory idealnego rozwiązania na bezpłatne punkty zdobywane poprzez klikanie... nie mam pojęcia ile to może kosztować ale zlecę napisanie takiego bezpiecznego systemu, o ile rozliczenie będzie mogło nastąpić w postaci wymiany barterowej.

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Problem w tym czy w sieci da się w ogóle napisac taki bezpieczny system, wszysto jest do obejścia nawet program adsense czy adwords. Więc może nie należy myśleć o systemie, którego nie da się oszukać, bo taki po prostu nie istnieje.

...

I tylko ja się upieram żebyś komercyjnie sprzedawał wpisy :hello:

Specjalne względy mogły by być za kopie katalogu np zniżki

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

A może by tak wrócić do tych punktów, bez nich katalog dużo stracił.

wiem że bez punktów to nie to samo :hello:

wszysto jest do obejścia nawet program adsense czy adwords.

to przykre :(

zdejmijcie linki w stylu link.php do katalogu (jeśli kto ma ochotę niech zostawi bezpośredni) a ja za jakiś czas postaram się wdrożyć system jakichś opłat za pakiety punktów. zarejestrowałem się w allpay.pl do mikropłatności chyba że ktoś z Was polecałby inne lepsze systemy

masakrycznie

nie, nie :) tak zrobimy żeby było dobrze, za dużo włożyłem w ten projekt aby był przyjazny i ostatnią rzeczą byłoby wdrożenie takich płatności za punkty aby popsuć przyjazny wizerunek

muszę kilka rzeczy też zoptymalizować bo kilka razy przypchała się baza

aha, już teraz nie ma limitu na zakładanie nowych wpisów na tym samym loginie

Hmm, jeśli nie będzie się dało zostawić zdobywania punktów poprzez kliknięcia w banerek, to może chociaż zrobić tak, że tworząc nowy odnośnik (to co trzeba było mieć przynajmniej 100 punktów :) ), to automatycznie dostaje się 20 punktów tylko dla tej strony (przynajmniej nie będziemy musieli zapisywać kilkunastu (kilkudziesięciu) haseł i loginów :) .

Kasy się nieda oszukać

System pałatny i po robocie

Czym wiecej sposobów opłat zrobisz tym lepiej łatwiej bedzie użytkownikom

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Hmm....musisz się Piotrek pogodzić, że jeśli nie będzie na kasę to zawsze będą oszustwa. Może zrobić rejestrację płatną na sms-a (10-15zł) dowolna ilość stron na loginie. A punkty zdobywane poprzez kliknięcia. Jeśli zostaną wykryte nadużycia konto skasowane. Oszustom będzie żal tych 15 zł.

Tylko co wtedy ze stronami które już są w katalogu ?

...

Hmm....musisz się Piotrek pogodzić, że jeśli nie będzie na kasę to zawsze będą oszustwa. Może zrobić rejestrację płatną na sms-a (10-15zł) dowolna ilość stron na loginie. A punkty zdobywane poprzez kliknięcia. Jeśli zostaną wykryte nadużycia konto skasowane. Oszustom będzie żal tych 15 zł.

Tylko co wtedy ze stronami które już są w katalogu ?

Format WebwWeb: :)

A pozatym to dobry pomysł =D> =D> =D>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności