Skocz do zawartości

System dodatkowych punktów - zamkniety

piotrek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
też myślę, że to dobry pomysł, ale popatrzmy na to z innej strony - ile ludzi wyśle sms'a za taką usługę?

Nie wiem, wiem tylko tyle że ludzie płacą tylko wtedy jeśli wiedzą że odniosą z tego konkretne korzyści. Te sms-y moga byc trochę ryzykowne, dla popularności katalogu. Poza tym z sms-ów właściciel strony ma naprawde niewiele.

...

polecam przelewy24.pl

dzięki, sprawdzę

Pomysł z płatną rejestracją (10-15 zł) bardzo mi się nie podoba i zdecydowanie ograniczy działanie katalogu. Chcę aby Użytkownicy, którzy nie mają ochoty kupować dodatkowych punktów mieli możliwość zakładania kolejnych kont i mieli na nich możliwość dodawania iluśtam wpisów.

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Hmm, ew. tak:

Rejstracja darmowa (razem z 20 pkt) i jeśli chcesz zdobywąc więcej punktów, to wysyłasa smska i wtedy możesz zdobywać ile chces punktów oraz mieć ilechces wpisów (dzięki temu katalog dodatkowo będzie w dalszym ciągu reklamowany :( , a oszustów oczywiście wywalać po wpadce :)

Chyba, że to ci się też nie podoba ;) :?

Hmm, ew. tak:

Hmm, nigdzie nie pisałem że w wersji finalnej miałbym zrezygnować z pakietu 20-stu punktów startowych, oczywiście będą i może na starcie będzie ich nawet więcej niż do tej pory :lol:

Tak prawdę mówiąc to cały katalog wymaga gruntownych zmian...

• 6 miesięcy temu...

niestety nie będzie możliwości zdobywania dodatkowych punktów przez kliki, nie mam możliwości zbudowania takiego systemu który by zabezpieczył ich zliczanie

będe za to z czasem wdrażał inne fajne rozwiązanie ale do tego muszę wszystkim zrównać ilość pkt do 100

• 2 miesiące temu...
niestety nie będzie możliwości zdobywania dodatkowych punktów przez kliki, nie mam możliwości zbudowania takiego systemu który by zabezpieczył ich zliczanie

66167[/snapback]

to może przyznawać punkty za samo umieszczenie linka tekstowego na stronie?

user umieszcza linka na stronie, robot webwweb od czasu do czasu tam zagląda, za utrzymywanie linka na 1 stronie user dostaje powiedzmy 1/20 punkta

zasadniczo jest tak:

- user odnosi korzyści z wpisu,

- im lepiej webwweb stoi w google (ma więcej linków), tym więcej korzyści odnosi każdy user,

- jeśli ktoś przyczynia się do rozwoju katalogu (daje linki) powinien dostawać też więcej od katalogu (punktów).

jeśli to przejdzie, to mam jedną prośbę: nie ograniczaj stron, na których można dawać linki do tych, które są wpisane przez tego usera w katalogu, to pozwoli na istnienie i w katalogu i na stronach linków nie wzajemnych

nie chcę zanudzać, ale jeśli uważasz, że jest to interesująca koncepcja, mam kilka pomysłów dotyczących szczegółów (albo szczegułów), daj znać, opiszę tu coś niecoś

Pozdrawiam

Kors4r

Linux Portal | Mandriva Linux - news

Punkty to była fajna ale i męcząca zabawa. O ile dobrze pamiętam było więcej wątków na ten temat. W każdym razie dzięki ale nie planuję wdrażać kolejnego systemu ich zdobywania.

laurka.jpg

dostane punkty ? login Kyotek ;P

problem w tym ze strony z ktorymi konkuruje maja wpis w webwweb w 15 kategoriach. Zabym cokolwiek teraz z tym zrobil musze czekać.

A btw - przeciez sa bezpieczne systemy przyznawania punktow, sam napisalem jeden na potrzeby konkursu. Sprawdzal IP, notowal - jedno klikniecie dziennie i tyle.

śliczna laurka, dziękuję :)

mój system też zliczał IP, badał referery itp... ale ludzie wstawiali link jako iframe bądź grafika 1x1 px - jak tylko wykryłem jednego pojawiał się drugi równie pomysłowy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności