Skocz do zawartości

Spis firm z branży reklamowej (seo, sem, drukarnie, grawer, pieczątki itd.)

Eldoka

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do dodawania tematycznych wpisów do bazy firm i podmiotów z branży reklamowej: https://firedesign.pl/

Nietematyczne wpisy będą usuwane, dlatego szkoda Twojego i mojego czasu na spam.

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Adres i godziny otwarcia w przypadku wielu firm zajmujących się tworzeniem stron się nie przydadzą - dobrze, że nie są obowiązkowe. Wywal ze sopki linki do serwisów społecznościowych - ani to potrzebne, ani ozdoba. Po dodaniu zdjęcia mocno mi je zniekształciło. Trochę w formularzu dodawania brak mi przycisku "następny" do przejścia do następnej zakładki. Trochę się musiałem porezglądać zanim zauważyłem listwę na górze (takie listwy nie zawsze są klikalne - czasem tylko informują w którym się jest etapie). Poza tym OK.

Pozdrawiam. RoKi.

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności