Skocz do zawartości

narzędzie do dodawania do katalogów

grzesiekpajak

Rekomendowane odpowiedzi

Ustawiłem stronę, tak aby była gotowa do dodania do katalogów, kategorie, opis itp. Miałem 100 punktów... Teraz mam 0 punktów, w statystykach nic, i piszę, że l. zużytych punktów 64, czy tam 65, nie pamiętam...

Chyba coś jest nie tak.

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

• Odpowiedzi 195
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Literówki :)

https://help.podstrona.pl/p-35.html

"[...] zaśmiecały katalogów głupimi wpisami, by ni umieszczały ich w kategoriach jak się trafi."

i główna strona:

"Zniesienie limitu dla testerów - 11-07-2006

[...] które posiadają tylko jedną strone w systemi"

A pozatym to dodawarka jest świetna :D gratuluje i życzę dalszych sukcesów!

ZAPRASZAM >> PLAKOM - Telefony Komórkowe Sklep Internetowy <<

Wszystko na temat artysty takiego jak: Arash , Bob Sinclar .

Zarejestrowałem się i mam pare uwag do systemu... :)

1. Kategorie i Podkategorie

Nie powinno być limitu znaków na kategorie i podkategorie - im więcej tym łatwiej dodać do katalogu

2. Spis katalogów powinien sie zwijac tzn np po 40 nastepna strona bo jak bedzie tego wiecej to bedzie 10 min przewijania....

i o co chodzi z "po dodaniu do 50 katalogów proces dodawania jest automatycznie wstrzymywany i wznawiany po dodaniu kolejnej strony do systemu."

naughty.gif

@ unster : chyba nie chodzi o to by robić masówke, tylko o to by trafić porządnie do celu - wg mojej opinii powiedzmy 3 kategorie to wystarczająco dużo, by trafić na odpowiednią podkategorię. 50 katalogów to taki okres próbny, po którym zadecydujesz czy Ci odpowiada ten system, i jeśli tak - wykupujesz dodatkową stronę - i w tym momencie limit jest znoszony.

@ sq- : mogłeś mnie pouczyć przez PW ;-) ale dzięki, faktycznie masz racje. Już poprawiam..

Moje uwagi co do systemu:

1. W kategoriach jest napisane np "Posiadasz 1043 punktów wymagana suma 621 punktów". Tylko że ta wymagana suma to faktycznie suma - czyli linki które będą dodane jak i te które były dodane. W całym serwisie nie ma informacji ile potrzebujesz puntów by dokończyć zadanie (ile punktów do umieszczenia pozostałych linków).

2. W statystykach przydałaby się możliwość ograniczenia raportu tylko do danego projektu - nie do całości

3. W moich projektach jeżeli klikniesz "Konfiguracja" i wyszukasz jakąś kategorię to "Dodaj kategorie do projektu" powinno wskazywać odpowiedni projekt ... już nie raz się pomyliłem i dodałem nie do tego do czego miałem...

4. jak dasz link z podstroną np www.p.pl/gio.html to w niektórych katalogach dodaje się link www.p.pl/gio.html/ który jest błędny - system powinien to moim zdaniem sprawdzać - płacę wymagam ;)

5. Moim zdaniem w statystykach powinno być globalne zestawienie coś w stylu: Dodaliśmy 500 linków "tresc linka" w projekcie www.p.pl itd...

6. Taka kwestia - usunąłem kategorie z projektu a najprawdopodobniej system mi dalej dodaje linki:| Proszę o sprawdzenie - email lpiernik@interia.pl

więcej grzechów nie pamiętam (co nie znaczy że nie ma ;) )

Polskie Szlaki.pl - społecznościowy portal wycieczek po Polsce

a co jezeli chce miec nadal ta strone?

w momencie, gdy wykupisz dodatkowa strone, to ta pierwsza 'testowa' zostaje odblokowana - zostaje z niej zniesiony limit ;) oprocz tego dostajesz ta wykupiona czyli druga. pozdrawiam

@Dodawarka

Dobra sądzę iż staty działają poprawnie gdy potrzeba wyświetlić ilość stron dodanych do danego projektu wystarczy wybrać projekt oraz obserwować zmienną Wyświetlonych wpisów

* chcemy widzieć do ilu katalogów została dodana strona wybieramy projekt oraz ustawiamy datę oraz stan na wykonany i włala

* potrzebujemy znać ilość pozostałych kategorii w projekcie w tym wypadku wybieramy tak samo jak w/w lecz ustawiamy opcje na `oczekuje` [data nie ma znaczenia]

Dobra to teraz czas wziąć sie za program partnerski oraz jak to nazwałem wypełnienie do katalogów

## Wypełnienie ##

Po pierwszej sesji dodawania zdarza się często iż liczba katalogów na dzień wybranych w konfiguracji odbiega od rzeczywistości ze względu na błędy podczas dodania. Dziś przetestuję rozwiązanie pobierające ilość brakujących dodań oraz wypełniające je do stanu ustawionego poprzez wybór błędnych dodań na które został już nałożony filtr co spowoduje iż sesja zostanie w pełni wykonana.

Eh;p Mogłem poczekać trochę z polecaniem systemu znajomym;p Co najmniej kilka % przepadło;(

Świetny jest podział w statystykach (wykonane/błędne…). Przydałby się jeszcze PR katalogu ( graficzny, aby wzrokowo można było łatwo sprawdzić)

Życzę powodzenia:) Na pewno jeszcze dużo zarobisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności