Skocz do zawartości

narzędzie do dodawania do katalogów

grzesiekpajak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 195
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@unster

Drogi to zależy od poznania realnych stawek w przypadku małych witryn nie rózni się ten koszt w tak diametralnym stopniu od innych systemów. U mnie postawiłem w szczególności na klientów którzy mierzą wysoko w pozycji i dla takich jest właśnie moja dodawarka. Płacisz za efekt za dodanie a nie za świadomość iż coś niby zostało zrobione. Dlatego lepiej w wypadku innych podawarek brać pieniądze za stan rzeczy który odpowiada realnym kosztom ich skuteczności. Wczoraj dostałem prośbę o dodanie nowych katalogów do systemu i siedzę teraz i dopieszczam całość gdyż klient wykorzystał już bardzo dużą ilość dodań i potrzebuje nowych wpisów a katalogowanie musi być ciągłe. Wole mieć przykładowo 10 klientów na miesiąc i zrobić coś dobrze ze świadomością iż uczestniczenia w czymś większym niż odpowiadać na ciągłe pytanie czy posiada pan także narzędzie do spamowania księg gości oraz for dyskusyjnych.

* Co do promocji 3 dniowej to jak zwykle małe zachamowanie umnie w najbliszych dniach wprawadze plan promocyjny

* Co do promocji 3 dniowej to jak zwykle małe zachamowanie umnie w najbliszych dniach wprawadze plan promocyjny
Dzieki za informacje :| Żebyś widział moje "zdziwienie", gdy odpaliłem wszystkie projekty na 100% i jednak zaczeło pobierać dziś punkty ....

Po wstrzymaniu pobiera nadal ... Trudno ...

[Dzieki za informacje :| Żebyś widział moje "zdziwienie", gdy odpaliłem wszystkie projekty na 100% i jednak zaczeło pobierać dziś punkty ....

Po wstrzymaniu pobiera nadal ... Trudno ...

No tak serwer smtp nie wysłał wczoraj emalii i się narobiło, podaj nazwę konta zobaczę co się da zrobić. Jutro postaram się już by wszystko działało jak należy. Dodałem dziś opis głównych kategorii i prosił bym o sprawdzenie wszystkich wpisów w celu wyłapania synonimów

* Możliwość podglądu kategorii podrzędniej w Qlwebach w celu usunięcia nieprawidłowych synonimów kategorii

hmm widze ze dbasz o to i dopieszczasz - to dobrze :rolleyes: mój aktualny admin cos sie nie odzywa a dodawarka fixuje... ehhh moze faktycznie sie przerzuce?

Tylko powiedz mi jeszcze fare spraw:

- ile jest aktualnie katalogów w bazie?

- jest to pełny atomat?

- czy jezeli nie doda do jakiegos katalgou nie wazne z jakiego powodu, user ma mozliwosc dodac za skrypt?

- czy moze masz jakas stawke za stale dodawanie do konca projektu tzn do wyczerpania katalogów

- czy moge dodac https://www.qzone.pl

dzienks za odpowiedz, to moze jak przemysle w poniedzialek dołacze :(

naughty.gif

Tylko powiedz mi jeszcze fare spraw:

- ile jest aktualnie katalogów w bazie?

* Katalogów 1629 dodać można do ~1300 aktualnie dodaje nowe kategorie do projektów klientów więc wszystko jest aktualniane ostatnio nawet co tydzień

- jest to pełny atomat?

* To znaczy wszytko wykonuje się automatycznie ja tylko moderuje i poprawiam to i owo w skrypcie przecież nie kataloguje tego wszystkiego ręcznie zatrudniłem małą wioskę w Afryce i oni wszystkim sie zajmują :rolleyes:

- czy jeżeli nie doda do jakiegoś katalogu nie ważne z jakiego powodu, user ma możliwość dodać za skrypt?

* jeżeli wystąpi błąd jest link do miejsca gdzie miała byc dodana strona więc w moim interesie jest by było tego jak najmniej

- czy może masz jakaś stawkę za stale dodawanie do końca projektu tzn do wyczerpania katalogów

* Tego akurat nie mam chyba iż jesteś jakaś firmą pozycjonwerską i chcesz zniżek

- czy mogę dodać https://www.qzone.pl

* Tak ładnie napisz opis poszukaj kategorii i nie powinno być przeciwskazań chyba iż lekarz zaleci inne postępowanie

dzienks za odpowiedz, to może jak przemyśle w poniedziałek dołącze

* wejdź tutaj zobacz demo i się zarejestruj dostaniesz 50p do wykorzystania

• 2 tygodnie później...

@sorrow kiedy dodawarka zacznie rozrózniać kategorie, po póki co robi ogromny bajzel, a jak widać nikomu sie niechce sprawdzać ston oczekujących i dodaje wpisy gdzie popadnie, to nie Twoja wina, lecz osób, które dodały te podkategorie w nieodpowiednich kategoriach, ale teraz Twoja głowa w tym, aby nie piętnować tego problemu.

Pozdrawiam,

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Sorrow: Teraz zauważyłem, że na nic zdaje się usuwanie niepoprawnych kategorii, usunąłem chyba z 10 pierwszych stron złe kategorie, i tak robię od kilku dni, a ciągle w statystykach mam, że strona pojawia się w kategoriach: Medycyna, Odzież itp.

Wieć na dzień dzisiejszy jest to w połowie spamiarka, wrzucajaca strony do nieospowiednich kategorii.. :angry:

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Sorrow: Teraz zauważyłem, że na nic zdaje się usuwanie niepoprawnych kategorii, usunąłem chyba z 10 pierwszych stron złe kategorie, i tak robię od kilku dni, a ciągle w statystykach mam, że strona pojawia się w kategoriach: Medycyna, Odzież itp.

Wieć na dzień dzisiejszy jest to w połowie spamiarka, wrzucajaca strony do nieospowiednich kategorii.. :rolleyes:

Mar.

Jest mały buq w js pod IE się wywala przu usówaniu nie wiem jak pod opera. Uno momento zmiany będą, `połówkowa spamiarka` musi odejśc :piwo:

Witam,

Rozumiem że powstaje w pełni profesjonalne narzędzie dla ludzi z branży seo.

Chciałbym zasygnalizować pewne potrzeby odnośnie dodawarki. Mam nadzieję że nie jestem jedyny :D

1.) kwestia ewentualnych zniżek dla osób indeksująch więcej niż jedną stronę (stałych klientów :) )

2.) kwestia ewentualnych faktur VAT za usługę lub umowy

3.) czy dodawarka będzie dostępna dla każdego? Chodzi mi o to że dopóki jest ona reklamowana w kręgach seo (czyli np. forum, spisy katalogów) to większego problemu nie ma. Ale jeśli dorwą się do niej niewyżyci gimnazjaliści ze stronami o niczym lub zapaleńcy z Allegro to będzie problem. Ogólnie wiadomo że zaporowa w tym wypadku może być cena, ale jeżeli ktoś zdecydowałby się na stałą współpracę to wiadomo wolałby płacić jak najmniej.

pozdrawiam

Sklep internetowy z biżuterią sztuczną www.jubileo.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności