Skocz do zawartości

narzędzie do dodawania do katalogów

grzesiekpajak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 195
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ja mam pytanko jak się obronić przed takim bezmyślym dodawaniem kategorii i stron, czy jedynym rozwiązaniem jest token? (jeśli chodzi o dodawanie podkategorii), na domenę można nałożyć ograniczenie albo np. na domenę max 6 jednocześnie na stronę max 2 dodane. Czy to byłoby wystarczające?

A ja mam pytanko jak się obronić przed takim bezmyślym dodawaniem kategorii i stron

Moderacja katalogu.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

• 3 tygodnie później...

sorrow

Widzę że trają ostatnie testy. Jeżeli dodawarka będzie miała takie funkcje jak na screenach to jestem zainteresowany.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Na początek będą darmowe punkty więc na testy wystarczy na dłuższy czas, jeszcze dziś jestem umówiony w sprawie interpretacji podatkowej więc co nieco pójdzie na przód trudno mi to wszystko skleić w całość zważywszy iż jest to rozległy projekt. Będzie wiele usprawnień, ale to wymaga czasu.

Dodawarkę testuje jak na razie na własny użytek finalna wersja juz niedługo wypuszczę, musze jeszcze wyeliminować wszystkie nieścisłości.

@ Jeżeli nie posiadasz żadnego projektu to rzeczą jest logiczna iz nie można dodać nigdzie nowych kategorii.

@Co do ilości anchor to zrobiłem to tak iż dodajesz niezliczoną liczbę danych i są one losowane przy dodawaniu.

Co do darmowych punktów to są one na wykorzystanie żeby zobaczyć jak to działa. Jak się skończą dodawanie zostanie wstrzymane. Co miesiąc będę robił aktualizacje bazy gdyż ustawienie wszystkiego to cały dzień roboty oczywiście wtedy zostaną zaktualizowane kategorie dzięki temu na bieżąco bez żadnych zmian będzie można katalogować swoje kategorie. Co do punktów to już widze iż niektórzy kombinują z wieloma kontami no nic nie szkodzi tylko daną stronę można dodać tylko raz później trzeba będzie ją aktywować musze jeszcze do regulaminu dopisać to i owo. Dużo pracy jeszcze przede mną ale jestem już bliżej niż dalej.

Wszelkie sugestie proszę kierować na kontakt[małpa]dodawarka(kropka)info

A ja mam pytanko jak się obronić przed takim bezmyślym dodawaniem kategorii i stron

A ja mysle ze poza moderacja mozna zabezpieczyc mozliwosc o dodawanie tylko za metodą POST i zabezpieczenie że dane mogą pochodzić tylko z formularza wysyłanego z naszego serwera..

Choć nie jestem pewien czy zabezpieczyłoby to przed automatami. Ale chyba tak, dodaj kilka czynników jak z jakiej strony zostały dane wysłane, z jakiego skryptu ip no i oczywiscie postem nie getem.

W taki sposob wszelkie dane inaczej wyslane nie powinny być widziane.

Taki mi sie bynajmniej wydaje.

pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności