Skocz do zawartości

narzędzie do dodawania do katalogów

grzesiekpajak

Rekomendowane odpowiedzi

Każdy katalog chroni się inaczej i zależy to tylko od mego czasu na dopisanie odpowiedniego filtra. A jak patrze to wiele tego typu narzędzi jest niedopracowanych ja mam po prostu inna koncepcje działania moderacja spamu oraz przyjazne katalogowanie już w zalązku taki jest mój cel. Sądzę iż po 28 juz wypuszczę [ dodawarkę ® ] ale u mnie z czasem jak zwykle nie wchodzi po prostu chce zrobić za dużo niespodzianek dla katalogujących oraz dopracować wszystko do pewnego stopnia.

• Odpowiedzi 195
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nic odkrywczego jak ktoś mi to na prv powiedział każdy ma takie coś w swoim arsenale ale zawsze znajdzie się ktoś kto nieumiejętnie się do tego zabiera. Te narzędzia to taka moda przejdzie, jutro wszyscy wezmą się za tworzenie stron o bieliźnie erotycznej ponoć ostatnio to na fali ;)

Pewnie gnoje dorwali moje katalogi. Tylko pracy czlowiekowi dokladaja

PS Prosba do Ciebie abys stworzyl narzedzie nie spamujace.

Wk****** sie czyj to syf?

https://www.miedzyzdroje.com , https://www.mikolajki.com

Dzis chyba z 20 identycznych designow z roznymi nazwami miejscowosci w adresie dopisalo sie do moich katalogow.

Identyczny projekt strony i ciagle w zlych kategoriach. Ten sam d*** podniecil sie nowym skryptem!

Niech no mi ktos powie jak sprawdzic IP strony?

Cóż sam nienawidze spamu i czyszczenie katalogów to żmudna praca dlatego u siebie wprowadziłem restrykcyjny regulamin oraz prawo do niezaakceptowania strony. Sam zaś nie mogę odpowiadać za czyjeś czyny innych narzędzi, jedynie system wykrywania spamu dał by tutaj jakiś rezultat ale ja na to nie mam czasu

Tak z ciekawości pytam. Ile e-maili zwrotnych przychodzi z informacją o dodaniu strony przy dodawaniu tego typu dodawarką? Ktoś to liczył? Teoretycznie może być wysyłane do 1000 katalogów, a w praktyce dodane do 10. Proszę o info i spostrzeżenia.

• 2 tygodnie później...

Jak tam wygląda sprawa dodawarki? Działa już? Dodałem swoje projekty jeden nawet uruchomiłem i jest zatwierdzony, ale cały czas jest stan "oczekuje" i nic się nie dodaje. Natomiast jak wejdę w "statystyki" pokazuje się lista docelowych katalogów, ale po przewinięciu na następną stronę wyskakuje błąd: Not Found

The requested URL /50,account.phtml was not found on this server... bla bla"

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

Zapomiałem aktualnić plik na serwerze powinno już działac do wszystkiego podchodze bardzo ostrożnie dziś będe sprawdzał wszystkie wpisy czy pasują do kategorii jeżeli wszystko będzie dobrze ustawione to rozpocze dziś około 20 wstępne testowe dodawanie. Dużo spamu wywaliłem z dodawarki opisów głupkowatych stron w budowie czy błędnych kategorii, żeby dodawanie się rozpoczeło musi być zakceptowana kategoria, opis oraz projekt powinien być poprawnie skonfigurowany

qlweb.jpg

skrypt katalogujący w qlwebach - oprócz qlwebów z tokenem! skrypt jest w pełni definiowalny - tzn. określasz wszystkie parametry: branże i subbranże, słowa kluczowe, anchor tekst (pole tytuł - które warto zmieniać), oraz opis. Ponieważ nalezy zachować stały przyrost linków - w pole katalogi - dopisujemy, tylko taką liczbę katalogów, jaka ma być dziś dodana - 5, 10 - lub więcej

- powtórzenie dodania - może być z innym anchorem

- liczba qlwebów do jakich można dodać to około 600 na 975 istniejących

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

sorrow napisał(a):

Zapomiałem aktualnić plik na serwerze powinno już działac

Błąd już zniknął. Mam wszystko zaakceptowane, więc czekam na rozruch :D Dodatkowe pytanie: po dodaniu opisu dla strony każdy wyraz zaczyna się z dużej litery mam nadzieję że do katalogów to będzie się to dodawać tak jak faktycznie został opis wpisany? (mówię tu o polu "Wpisy dodane") przydałoby się, aby wyświetlało się tam dokładnie tak jak wpisujemy.

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

Widze że jest możliwość dodania kilku anchorów/opisów. Fajnie jak by była możliwośc dodania im wag (priorytetów) Tzn przykładowo jeżeli mamy dwa anchory/opisy np anchorA i anchorB i nadajemy im wagi 1:2 to anchorB będzie dodawany 2 razy częsciej niż ancohrA (czyli jeśli mamy np 30 wpisów dziennie to 10 będzie dla anchorA a 20 dla anchorB). Taki fajny ficzer wydaje mi sie że calkiem przydatny :P

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności