Skocz do zawartości

narzędzie do dodawania do katalogów

grzesiekpajak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 195
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

tak a propos dodawarka.info nie dziala pod firefoxem, nie wiem czemu przyciski nie chca sie wciskac - wina zabezpieczn przeladarki chyba ;]

a u mnie dziala normalnie a uzywam only firefox

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

Czy nie powinno być tak, że jak dodaje kategorię, którą już mam np.

XXX - 178 katalogów

przeszukuję znowu i zmienia się ilość katalogów z tą kategorią

XXX - 375 katalogów

to po zaznaczeniu i dodaniu, te których wcześniej nie było powinny się dodać...

No i rozpoznawanie w ilu kategoriach w jednym katalogu można umieścić stronę, można by wtedy dodawać różne opisy, anchor do jednego katalogu, będąc w zgodzie z regulaminem!

Nie wiem jak jest, lecz gdy np. katalog nie pozwala na umieszczenie jakiegoś słowa np. "sexowna", powinno się brać inny losowy opis, który będzie przyjęty.

Ja to nazywam syndrom sobotniej nocy, nie miałem ostatnio ochoty na prace więc musiałem troszeczkę się zrelaksować, na razie dostałem ostrzeżenie o przeciążeniu serwera więc musze kombinować i zoptymalizować skrypty. Testuje już finalną wersje na swoich projektach oraz ciągle wyłapuje co mniejsze błędy choć z czasem troszeczkę przegiąłem na pewno dziś już wszystko będzie działać słowo harcerza ;) . Nie udało mi się niestety ustalić co się dzieje na Operze odwołania do funkcji zawartych w pliku js kończą się wywalenie błędu brak funkcji więc tutaj na razie pozostaje zmienić przeglądarkę to samo na MISIu 7 beta.

No słowo harcerza poskutkowało ;) chylę czoła pomysł i wykonanie perfekcyjne jak dla mnie.

Nawet już zaczęło się dodawać :D Taka sprawa: jak wyskakuje błąd w dodawaniu to powinien

dodawać dalej (przynajmniej tak mi się wydaje), bo np ja mam ustawione na 5 dziennie a

wyskoczyły dwa błędy i dodano mnie tylko do 3 - raz wolniej to będzie się dodawać a dwa

wolniej będą Tobie spływać "punkty".

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

Zasnąłem chyba o 5 dlatego statystyki takie ubogie i brak jeszcze dopracowania. Bardziej postawiłem na poprawność wpisów więc jedynie się ciesze iż działa, aktualnie tylko Qlweby dodaje lecz dziś pod wieczór na pewno wszystko polepszę. Co do punktów to będę musiał je przywrócić gdyż naliczyło w przypadku zduplikowanego wpisu a tak nie powinno być.

A dlaczego nie można dodawać konkretnych podstron? Akurat chcę pozycjonować podstronę a nie serwis i nie mogę ją dodać :/

Dodawanie podstron jest często odbierane jako spamowanie, więc lepiej uważać.

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

sorrow, proszę wywal mój katalog directory.oilpeak.pl z Twojej bazy, bo już mnie szlag trafia, przecież to jest katalog tematyczny! Od niedawna dostaję w trzy i trochę wpisów z Marsa wziętych, wreszcie wyczaiłam, że to z tej dodawarki...

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności