Skocz do zawartości

narzędzie do dodawania do katalogów

grzesiekpajak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 195
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Aktualności na dziś:

Wczoraj zapomniałem zmienić datę na serwerze przez co dodania z dnia 19 widnieje jako 20 więc nie ma co się martwić iż za mało czy za dużo dodało. Jako iż dbam o moich klientów postanowiłem zrobić promocje każdy kto wykupi do 29 lipca punkty dostanie dodatkowo 20% gratis naliczanie odbędzie się po tym terminie -- szczegóły niedługo w e-mailu promocyjnym -- jeżeli już zostały wykupione to także zostaną doliczone do promocji. Dodatkowo postanowiłem porozdawać linki na stronie z racji takiej iż dziś zindeksowało mi 10,600 stron, będą one stałe oraz ich ilość będzie zależała od punktów w systemie. Ostatnia sesja troszeczkę się wydłużyła sądzę iż dziś to potrwa szybciej.

Promocja trwa do wyczerpania zapasów :)

Dodałem do długiej listy `To Do` po 1 powinno być gotowe ale jak na razie nie mam pojęcia jak by tutaj zwalczyć Capatcha darmowe punkty na rok dla każdego kto rozwiąże mój problem na razie siedzę 3 dzień kombinując pomiędzy różnymi ocr itp.

sorrow... literowka...

"Dajemi ci pełną kontrole nad dodawaniem twojej strony do katalogów ty decydujesz gdzie kiedy ma zostać wysłane zgłoszenie do katalogu. Nie spamujemy staramy się by twoje opisy spełniały stadnardy oraz kontrolujemy system by każdy wpis zawsze został wysłąny do katalogu"

Morrowind.pl - Polski serwis The Elder Scrolls V: Skyrim...

Posiadamy także informacje na temat Oblivion oraz Morrowind

Podaj nazwę konta jak chcesz punkty za fatyge ;)

Testowo dziś dodałem nowe staty z leciutko zmienionym interfejsem jeszcze musze do nich dodać taki bajer jak na Adsense z możliwością wyboru daty. W panelu niedługo będzie także zamiast Akcja -> Brak , link do danego katalogu - kategorii dzięki temu będzie można raportować na bieżąco wszelkie nieścisłości, dodałem także link Csv na końcu statów.

header("Cache-Control: public");

header("Content-Type: text/html");

header("Content-Disposition: attachment; filename=csv.txt");

[Replace]

header("Cache-Control: public");

header("Content-Type: text/html");

header("Content-disposition: csv; filename=stat-" . date("Y-m-d") . ".csv");

Jak na razie cvs umożliwia export wszystkich danych niezależnie od ustawień sądzę iż przydało by to się zmienić na ustawienia te ze strony lecz to dopiero jak dodam porcjowanie według czasu

Sprawdź tą dodawarkę Katalogowanie stron za DARMO

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Sprawdź tą dodawarkę Katalogowanie stron za DARMO

tak za darmo to nie jest - nie wprowadzaj w błąd. za darmo to nawet w dziub juz nie daja :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

kiedyś w logach mojej www znalazłem wejscie z dziwnej strony, po sprawdzeniu okazało się że to jakiś system bez zapespieczen do dodawania stron do katalogów, napisane w php i mysql... jedyne co udało mi sie wyciągnąć to spis wszystkich katalogów...

link ... może komus sie przyda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności