Skocz do zawartości

Książki SEO

Rekomendowane odpowiedzi

A podrzućcie może linki do tych "ekskluzywnych" materiałów. Może znajdę coś ciekawego dla siebie ;)

Zacznij od kursu Lexy dla początkujących

Dzięki ;-) Ostatnio doszedł kolejny poziom: https://www.lexy.com.pl/blog/mailowy-kurs-pozycjonowania-poziom-2 - może ktoś będzie zainteresowany.

Tak lixe, post K=ny to prawdziwy marketing szeptany, czyli nieopłacona i niewymuszona rekomendacja ;-) Myślę, że takimi poleceniami jest zainteresowany każdy, kto oferuje jakiekolwiek usługi czy produkty.

• 1 miesiąc temu...

Wyszukiwarki zbyt często zmieniają algorytmy, żeby jakaś książka była aktualna na zawsze. Warto jednak przejrzeć książkę "Przechytrzyć Google". Najlepszym źródłem wiedzy są jednak opinie w postaci poradników/ebooków osób, które mają na tym polu osiągnięcia. Mnie udało się wypozycjonować 3 strony w TOP10 korzystając z metod, których się nauczyłem z takich źródeł. Trzeba jednak uważać na "guru", którzy chcą tylko sprzedać swój produkt...

Zamiast książek lepiej zakup sobie programik lub linki :D i buduj zaplecze, a ja przeczytałem 3 książki o seo i nie może się równać z forum czy doświadczeniami kogoś z blogerów książka "Przechytrzyć Google" jest dobra nawet, przedstawia podstawy seo i tak próbowałem pisać emaile do portali żeby wymienić linka i nie jest tak różowo jak w tej książce, ze webmasterzy się godzą na to najczęściej odsyłają ze portal czy blog nie bierze udziału..... i zapłać pieniądze za CPM, a w książce pisze ze łatwo nazbierać sobie takie linki :D i wy pozycjonować portal. Prawda jest brutalna że aby ludzie do ciebie linkowali to musisz zapłacić albo mieć super mega treść, książka w tym nie pomoże.

Druga sprawa to to że czasami czytając wpada się w takie wrażenie że robię to a mimo to moja strona dostała filtr czy "nie idzie do góry". Metody z książek już się mało co sprawdzają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności