Skocz do zawartości

AutoPresell.com

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

fraza1: Około 981 000 wyników

fraza2: Około 719 000 wyników

Pozycjonując własnym zapleczem na bazie którego został stworzony system przywykłem do takich widoków właśnie. Jeżeli w ciągu 2-4 tygodni (zależnie od frazy) Wasz monitoring tak nie wygląda lepiej zmienić domenę. Tak samo robię od kilku lat ze swoimi stronami - linkowanie --> 2-4 tygodnie max, nic? nowa domena.

Konkurencyjność fraz mierzysz ilością wyników w google ? Fiu fiu ..

Co do systemu, to po wejściu na stronę nie wiadomo do czego służy i na czym się opiera. Taki misz masz, chciałem wypróbować ale po przeczytaniu paru tekstów na stronie głównej zrezygnowałem.

Powodzenia :)

Czas na testy.

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie podałem fraz bo od ich znalezienia do wycięcia połowy sieci przez tych z drugiej strony to już jeden krok - dlatego jedyne co mogłem podać to ilość wyników. Co do funkcjonalności - robimy filmik.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

@intruder2600 mam kilka pytań: w momencie wejścia do systemu dodaje 3 domeny i dodaje artykuł z synonimami (swoja droga prosiłbym o polecenie kogoś na PW do pisania tekstów by odrazu były akceptowane), artykuł zostaje pomieszany na 300 docelowych i z moimi linkami i rozesłany na inne 300 stron? Co w momencie gdy zrezygnuje z systemu wycofam 3 własne domeny i odejdę z systemu, co wtedy z tymi 300 artykułami które zostały już rozesłane? Czy artykuły zostają ale już bez linków czy wszystko zostaje usunięte? Jak się w czymś mylę proszę o wyrozumiałość, nie mam czasu na studiowanie tematu a chętnie zaczął bym testy w tym systemie, ale chciałbym mniej więcej wiedzieć o co chodzi bo nie pozycjonuje spamu tylko strony bardziej wartościowe i nie chciałbym potem nagle stracić z miejsca 900 linków, chce wiedzieć w co wchodzę na początku :) I jeszcze drugie pytanie odnośnie domen np. .com, mam rozumieć ze linki pojawia się na wszystkich globalnych?

, nie mam czasu na studiowanie tematu
chciałbym mniej więcej wiedzieć o co chodzi

To może najpierw sie zdecyduj co chcesz robić.

Za opublikowane arty na swoich domenach dostajesz punkty ktore przeznaczasz na publikacje swoich na innych domenach tyle filozofii.

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Fajnie by było gdyby właściciele, czynnie uczestniczyli w forum projektu :) i troszkę szybciej moderowali :)

Tak wiem, jeden dzień w tą czy tamtą żadna różnica, aczkolwiek w dobie testów systemu lepiej było by znać jego realna wartość wcześniej :)

Postaramy się częściej :)

Co do efektów - i od razu case study - jednemu z moich klientów wywalili frazę "kancelaria prawna miasto x". Klient uparty - zrobił 3 różne strony - każda z domen na innym hostingu i u innego rejestratora. Wszystkie trzy linkowałem systemem. Po miesiącu wszystkie 3 null. Stwierdziłem - zablokowali frazę. Dzisiaj patrzę w monitoring - jedna z tych stron top3 :)

Tak więc odnośnie naszego systemu (jak i każdego innego) - 3 strony, któraś wejdzie. To nie jest kwestia systemu, tylko "widzimisię" algorytmu. Już dawno temu przestałem analizować a dlaczego ta weszła a ta nie - bo to nie ma sensu. Po prostu robić domeny, robić swoje, nie zastanawiać się :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Ja jeszcze po marudzę trochę o głębokiej synonimizacji, albo chociaż 2 rzędu, pisanie tekstów na jedną klamrę, które będą spójne i unikalne to koszmar! Działacie coś w tym temacie?

Edit:
No i jeszcze puste synonimy też się czasem stosuje dla zróżnicowania kontentu, system nie powinien a to karać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności