Skocz do zawartości

AutoPresell.com

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja z kolei usunąłem domenę i wedle odpowiedzi miały po 24 godzinach zniknąć wszystkie artykuły i wrócić punkty...Już minęło, a dalej cisza :P Co do efektów...Na razie czekam na BOOM, ale mało dodało artykułów więc ciężko powiedzieć. Mam wrażenie, że system się zawiesił w miejscu

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

Łooo, chwile mnie nie było i sporo pytań :)

@Nikosis - tak, można zatrzymać projekt, dorabiamy jeszcze opcja zatrzymania poszczególnych artów.

@wedrowiec - napisz ticket proszę, sprawdzimy konto :)

@jehowy - jak nie zaindeksowało w więcej niż 3 dni pisz ticket, zerkniemy :)

@Kupiciel - sprawdzimy zaraz. Nie było żadnych błędów w logach. Również dajemy 30% każdej nowej domenie, żeby się wszystko "ruszyło" - zaraz sparwdzę, czemu nie dodało :)

@Nikosis - wdrażamy właśnie zagnieżdżone synonimy

@Pozycjonerzy24 - dziwne, możesz napisać ticket ?

Ogólnie mając ticket widzimy konto i wiemy więcej co się dzieje. System działa na 100% - na forum systemu opublikuję przykład. Teraz wyniki są zamrożone, więc ciężko wbić cokolwiek. W testach (będzie na forum) wrzuciliśmy 3 nowe stronki i pozycjonowaliśmy na te same słowa kluczowe, dwie kompletnie nic, jedna w top 10. Ale wyniki są tak poblokowane, że aż się dziwię, że ta jedna nawet weszła.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Czy jest możliwość pokazania punktacji tzn. dana strona generuje tyle pkt (ale razem z bonusem, np. 121 + 50) a przy projektach ile pkt każdy punktów zużył?

Czy za dodanie strony pl jest 50 pkt po tym jak system umieści na niej pierwszy tekst (ten bez linków)?

Czy jeden tekst na mojej pl daje mi 3pkt?

Czy jeżeli daję same pl to moje teksty lądują też tylko na pl?

Jeżeli tak to czy umieszczenie mojego tekstu na 20 stronach = zużyte 60 pkt?

Jeżeli wszystko powyższe się zgadza to na koncie brakuje mi 298 pkt ;)

dymna.jpg

Punkty pojawiają się, gdy domena jest zaindeksowana. Dodając same .pl teksty lądują głównie na .pl ale też trochę na innych domenach. Co do punktów prosiłbym info na @ ale to nie jest takie proste - punkty zależą również od wielu innych czynników. Nie mogę napisać jakich :) Każdy rozdany link nie dostaje i nie kosztuje tyle samo pkt :)

Teraz wyniki są zamrożone, więc ciężko wbić cokolwiek. W testach (będzie na forum) wrzuciliśmy 3 nowe stronki i pozycjonowaliśmy na te same słowa kluczowe, dwie kompletnie nic, jedna w top 10. Ale wyniki są tak poblokowane, że aż się dziwię, że ta jedna nawet weszła.

Jest jeden prosty sposób, żeby sprawdzić: https://www.google.p...Ĺźyczki bez bik

Jak tutaj oprócz sprzedanych organików pojawiają się nowe domeny to znaczy, że wyniki są odblokowane :)

:zeby: To w końcu zamrożone czy nie. Pozdrawiam

Mały offtop. Od przedwczoraj zauważyłem w końcu ruchy. Co prawda nie są jakieś super, jak na grupie FB TOP1 na wszystkie frazy, ale są skoki. Z dwóch fraz ogólnopolskich tylko jedna jest jeszcze u mnie blokowana (z tych co były już w indeksie).

Wracając do systemu. Przydzielanie punktów powinno odbywać się innym sposobem, bo użytkownicy niestety nie są w stanie uzyskać tego, czego oczekiwali od początku istnienia systemu. Ja na razie optymistycznie patrzę na system, gorzej ze spojrzeniem na wielkie G(wno).

Będzie dobrze ;)

Po długiej debacie i analizach system ma tyle domen, że możemy dawać punkty "z góry" i nie spowoduje to inflacji. Teraz mocno sugeruję ustawiać limit na 50 dziennie + nowa, świeża domena i ... strzelać linkami jak Kapitan Bomba :) Nie wejdzie ? kosz i kolejna domena :)

Forum słabe - zmieniamy ale teraz koncentrujemy się nad poważnymi zmianami:

- cms będzie obsługiwał php 5.2, czyli będzie działał na 99% dostępnych hostingów
- będzie można w artykułach umieszczać html + (z tym dużo zabawy) obrazki
- wdrażamy również obsługę kilku najbardziej znanych cmsów na rynku (nazw nie podam) :D

Szykuje się również poprawiony wygląd oraz filmiki video z dokładną instrukcją.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności