Skocz do zawartości

AutoPresell.com

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Siemka,

Ja chciałbym spytać czy jakaś fraza, komuś, gdzieś, weszła. U mnie po miesiącu mogę powiedzieć, że większość fraz (monitoruje wszystkie dodane) weszła - po czym systematycznie zaczęła wypadać. Na tą chwilę mam stany takie jak przed "dopaleniem"
Problem z synonimami? czy może problem z brakiem synonimów u "sąsiadów".

Chciałbym również spytać szefów - wydaje mi się ze wspominaliście że opłaty abonamentowe zaczną być pobieranie kiedy system wystartuje w pełni i wszystkie błędy zostaną naprawione. Czy faktycznie podtrzymujecie to zdanie?

Hej,

Jak wchodzi to utrzymuj przyrost na poziomie 5 l dziennie i linkuj dalej. Co do abonamentu - staramy się jakoś to ograniczyć ale ceny wszystkiego zabijają - strony do podlinkowywania + softy + serwery - 3k miesięcznie, dodatkowe domeny dokładane do systemu 1-3k miesięcznie, koszty by jeszcze można wymieniać.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Intruder nie mów, że 3k to dużo bo to wstyd :D

Kiedy będzie pogląd dodanych linków itp.

Dacie gdzieś podgląd ile punktów jest na koncie realnie a ile to debet? Fajnie wiedzieć ile trzeba spłacić, bo teraz mam np. 8k a chciałbym wiedzieć czy mam dodać jeszcze 10 czy 50 domen, żeby wyjść na 0.

Ja nie wiem co wy z tym mrożeniem, u mnie wyniki codziennie od roku się zmieniają. Skończcie siać panikę i dorzucajcie do systemu domeny ;)

Intruder system będzie na tyle mocny z nowych domen (w sensie wasze toolsy są tak dobre, że nie trzeba linkować własnych wpisów?).

Przy okazji planujecie wprowadzić planowanie wysyłki artykułów?

Obecnie dodaje projekt pykam 300 artów i fajnie, czekam aż się doda 300 i muszę od nowa dodawać kolejny artykuł.

A tak mógłbym od razu utworzyć 5 artykułów po 300 każdy i ustawiać, żeby każdy kolejny startował po 6 dniach.

Pierwszy odpala się dziś, drugi 6 dnia, trzeci 12 dnia, czwarty 18 dnia itp... wtedy dowalam pracownikom zadanie i w jeden dzień ustawiają sobie kampanie seo na 2-4 tygodnie do przodu.

w planach?

Intruder system będzie na tyle mocny z nowych domen (w sensie wasze toolsy są tak dobre, że nie trzeba linkować własnych wpisów?).

Na tym polega moc :) Lepiej używać większą ilość nowych domen, mając pewność, że nie są oflagowane niż mniej starych domen zaspamowanych linkami. Domeny też podlinkowujemy bardzo, bardzo delikatnie.

Przy okazji planujecie wprowadzić planowanie wysyłki artykułów?

Prawda - planujemy :)

Jechowy - podeślij proszę na maila do nas - raczej jakiś błąd.

Rumakiem - nie do końca - nie chcę rozpisywać na forum jak dokładnie ale źródeł jest bardzo dużo, żeby różnicować, wiele linków leci z własnych softów na takich stronach, gdzie ani rumak ani gsa nie ma wjazdu :) Ostatnie 2 lata byłem ambitny i za pomocą słownika przeklepałem ponad 5k captch praktycznie we wszystkich językach świata - linki są w profilach na takich właśnie stronach, tam bez własnej bazy captchy nic nie wjedzie automatem :)

A o WormPosterze słyszeli ? Też fajne narzędzie :)

Ja z dodawaniem artykułów wstrzymuję się do momentu, aż będzie można stosować większą liczbę zagnieżdżeń synonimów - Kiedy będzie taka opcja aktywowana?

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności