Skocz do zawartości

AutoPresell.com

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dooobra powiem tak, dodane 5 projektów

1. pożyczki.... nie spodziewałem się efektów i nie ma ;)

2. pożyczki... okazało się że było zablokowane dla gogle więc się nie liczy ;)

3. hmmm powiedzmy biuro rachunkowe... strona w sumie nie za kasę prowadzona, w tym roku generalnie bez efektów, pofiltrowana, standardowe metody - zero efektów. Najważniejsza fraza przedwczoraj weszła do top, pozostałe 0->43, 58->54, ~80->40, 17->15 45->35>17

4. strona niby nowa, frazy wydawało się nietrudne, niestety - bez efektów, okolice 40-50 pozycji, po optymalizacji, wrzuceniu większej ilości tekstów wskoczyła w okolice 25-45 i zastój, generalnie od 3 miesięcy stała. Tydzień temu jedna fraza w top10, pozostałe drgnęły, obecnie wszystkie 11-12 pozycja

5. ostatnia strona jak stała tak stoi

podsumowując - wrzuciłem same strony "po przejściach" z którymi od co najmniej 3 miesięcy się nie działo. 2 z nich - efekt pozytywny. Czy to gogle odpuściło czy system zadziałał - to już diabli wiedzą, ja obstawiam to drugie.

dymna.jpg

Dzięki, ja mam podobne doświadczenia - 50% stron w górę tylko linki z systemu, 50% zamurowane. System jak system - linki rozdaje, kwestia 100 innych czynników, które blokują stronę lub nie :)

Szczerze dziwie się, że te skaczące weszły - ja się takimi nie bawię tylko od razu zmieniam domenę :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Lagi dupagi ;-)

Dam znać niebawem, wrzuciłem czyściutkie domeny, kilka z historią ale nigdy nielinkowane, kilka nowych.

Większy test na 10 domen robię, ale co tu dużo gadać system jak system linki daje więc kwestia aż zyskają moc.

Intruder swoją drogą używacie np.

https://www.indexification.com/members/index.php 

do indeksacji pojawiających się wpisów?

Nie wiem jaki toolsów używacie ale warte pewnie uwagi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności